Αρχική Τελευταία Νέα Φίλος του Αλέξη Μαυρομιχάλη ο στόχος της απόπειρας φόνου στην Αγλαντζιά

Φίλος του Αλέξη Μαυρομιχάλη ο στόχος της απόπειρας φόνου στην Αγλαντζιά

Το απόγευμα της Δευτέρας (15/1) σήμανε συναγερμός στις αρχές μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών εναντίον γνωστού προσώπου σε πολυσύχναστη λεωφόρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απόπειρα φόνου σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Ο άντρας που ήταν ο στόχος, σταμάτησε σε περίπτερο στη Λεωφόρο Λάρνακος και ο 17χρόνος γιος του κατέβηκε σε αυτό.

Με την επιστροφή του 17χρονου στο όχημα στο οποίο βρισκόταν και η κόρη του, άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον του οδηγού από απόσταση και από την πλευρά του συνοδηγού. Συγκεκριμένα έριξε δυο πυροβολισμούς αλλά οι σφαίρες δεν έπληξαν κανένα που βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι οι σφαίρες που ρίχθηκαν κτύπησαν το τζάμι του οχήματος, ενώ στο “κάδρο” των ερευνών μπαίνει το κατά πόσο ρίφθηκαν από πιστόλι ή από αυτόματο όπλο.

Η σκηνή παραμένει κλειστή από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διενεργούν εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσοι πυροβολισμοί ρίφθηκαν, ενώ αναμένεται να εξεταστούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της διαδρομής που ακολούθησε το θύμα της απόπειρας.