Αρχική Τελευταία Νέα Φιλοθέου προς Λεωνίδου: «Προσβάλετε εμένα και όλη τη νέα γενιά του τόπου!...

Φιλοθέου προς Λεωνίδου: «Προσβάλετε εμένα και όλη τη νέα γενιά του τόπου! Δεν μου επιτρέπετε να έχω άποψη επειδή είμαι νέος;» (VIDEO)

Άναψαν τα αίματα στο στούντιο του Sigma…

 

Σε έντονο καυγά εξελίχθηκε η συζήτηση στο στούντιο του Sigma μεταξύ του Λεόντιου Φιλοθέου εκ μέρους του επιτελείου Ανδρέα Μαυρογιάννη και του Πανίκου Λεωνίδου εκ μέρους του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Λεωνίδου αναφερόμενος στον κ. Φιλοθέου είπε επί λέξη: «Ο κ. Φιλοθέου τώρα ασχολήθηκε με τα πολιτικά νομίζω, εγώ δεν έχω ξανά ακούσει να έχει παρέμβει ο κ. Φιλοθέου σε οτιδήποτε για αυτό δεν είναι και καλό να μας κάνει και μάθημα…» με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξη του Λεόντιου Φιλοθέου που εξέφρασε το αίσθημα έντονης προσβολής από τον κ. Λεωνίδου και το επιτελείο Χριστοδουλίδη.

Δείτε το απόσπασμα καθώς και το σχόλιο του Λεόντιου Φιλοθέου σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Αυτή η ανάρτηση δεν αφορά εμένα.
Αφορά κάθε άνθρωπο που θέλεί να μπει στην πολιτική.
Η φράση του κυρίου Λεωνίδου “ο κυριος Φιλοθέου τώρα ασχολήθηκε με τα πολιτικά γι’ αυτό να μην μας κάνει μάθημα” προσβάλλει μια ολόκληρη γενιά. Λίγο πολύ, να μην έχουμε άποψη.
Σε αυτές τις εκλογές γνώρισα ουκ ολίγους “πρωτοεμφανιζόμενους” από όλα τα επιτελεία. Που παρά τις διαφορές μας, κρατήσαμε το επίπεδο του διαλόγου ψηλά. Ανθρώπους που εκτιμώ.
Λυπούμαι πραγματικά για το τρόπο που κάποιοι μας αντιμετωπίζουν. Κρίμα.»