Αρχική Τεχνολογία Firefox: Κυκλοφορεί η πρώτη 64bit έκδοση του browser

Firefox: Κυκλοφορεί η πρώτη 64bit έκδοση του browser

Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς browser της Mozilla, θα μπορεί να χρησιμοποιεί καλύτερα τους πόρους του συστήματος ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει σε έκδοση των 64-bit.

Η κίνηση αυτή της Mozilla για τον Firefox, έρχεται να ακολουθήσει τους ανταγωνιστηκούς browsers, Google Chrome και Microsoft Edge που ήδη κυκλοφορούν σε εκδόσεις 64-bit.

Ο νέος 64bitος Firefox, θα είναι πολύ πιο γρήγορος, πιο ασφαλής και πιο συμβατός με τα συστήματα των χρηστών.

Επίσης, θα μπορεί να μπλοκάρει περισσότερους web trackers για να προφέρει στο χρήστη πιο προσωπικό σερφάρισμα στο διαδίκτυο καθώς και περισσότερες προτεινόμενες αναζητήσεις απευθείας από την address bar.

Εκπρόσωπος του browser δήλωσε: “Σήμερα λανσάρουμε την πρώτη 64bit έκδοση του Firefox browser για Windows έτσι ώστε να προσφέρουμε καλύτερη απόδοση σε εφαρμογές και browser-based παιχνίδια”.

“Να σημειώσουμε ότι ο Firefox 64bit για Windows εξαρχής, προσφέρει περιορισμένη υποστήριξη για plugins και οι χρήστες θα παρατηρήσουν ότι συγκεκριμένες ιστοσελίδες που απαιτούν pluging των προηγούμενων 32bit εκδόσεων δεν θα λειτουργούν τώρα” πρόσθεσε.

Τέλος, η νέα αναβάθμιση του Firefox κάνει τον browser ακόμα πιο συμβατό και με συσκευές που έχουν οθόνη αφής και “τρέχουν” Windows.

ΠΗΓΗ: blog.mozilla.org

 …