Αρχική Τελευταία Νέα Φώναζε και έβριζε ζευγάρι έξω από το αεροδρόμιο-Δάγκωσε αστυνομικό η γυναίκα

Φώναζε και έβριζε ζευγάρι έξω από το αεροδρόμιο-Δάγκωσε αστυνομικό η γυναίκα

Υπόθεση πρόκληση ανησυχίας υπό την επήρεια μέθης και επίθεσης κατά αστυνομικών με πρόκληση σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 27χρονης και 31χρονου, μετά από επεισόδιο που συνέβη την Πέμπτη έξω από τον αερολιμένα Πάφου.   

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 15.9.22 και ώρα 21:00 δόθηκε πληροφορία ότι στον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου Πάφου ένας άντρας και μια γυναίκα προκαλούσαν ανησυχία. Μέλη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων πλησίασαν τα δύο πρόσωπα που βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης ενώ προκαλούσαν ανησυχία με φωνασκίες και εξύβριζαν.

Σε συστάσεις προς τη γυναίκα να ηρεμήσει, αυτή αντέδρασε σπρώχνοντας ένα μέλος της δύναμης, συνέχισε να προκαλεί ανησυχία ενώ τράπηκε σε φυγή. Όταν ακολούθως την ανέκοψαν οι αστυνομικοί, δάγκωσε έναν εξ αυτών στον ώμο. 

Όσον αφορά τον άντρα που ήταν μαζί της και αυτός φώναζε και ύβρισε τα μέλη της δύναμης ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Σε κάποιο στάδιο έσπρωξε αστυνομικό, πρόβαλε αντίσταση στη σύλληψη του ενώ τελικά έγινε κατορθωτή και η σύλληψη και των δύο.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τουρίστες, 27 ετών η γυναίκα και 31 ετών ο άντρας. Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.  

Οι δύο αστυνομικοί που δέχτηκαν επίθεση μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και ακολούθως απολύθηκαν.