Αρχική Διεθνή Φωτιά στη Ρόδο: Συγκλονιστικό βίντεο τουρίστα στη Λίνδο – Το ξενοδοχείο που...

Φωτιά στη Ρόδο: Συγκλονιστικό βίντεο τουρίστα στη Λίνδο – Το ξενοδοχείο που έμενε πριν και μετά την πυρκαγιά

Η απίστευτη ανάρτηση ενός τουρίστα από το νησί της Ρόδου που φλέγεται – Δεν έμεινε… τίποτα από το πολυτελές ξενοδοχείο.

Χιλιάδες τουρίστες στη Ρόδο αναγκάστηκαν να διακόψουν πρόωρα και με τρομακτικό τρόπο τις διακοπές τους και προσπαθούν πλέον να επιστρέψουν στα σπίτια τους, καθώς μια τεράστια φωτιά σαρώνει για ημέρες το νησί, κινητοποιώντας τη μεγαλύτερη εκκένωση από καταστροφές που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Ολόκληρες οικογένειες αναγκάστηκαν να κουλουριαστούν στα πατώματα του Διεθνούς Αεροδρομίου της Ρόδου και σε αθλητικές αίθουσες για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, καθώς περιμένουν να τους μεταφέρουν στα σπίτια τους. Με τις θερμοκρασίες να φτάνουν τους 45 βαθμούς Κελσίου η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που ανεβάζουν βίντεο στα social media από τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν στο νησί τις τελευταίες ημέρας. Ένας από τους τουρίστες που βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Λίνδου ανέβασε το «πριν» και το «μετά» της τεράστιας φωτιάς που έκαψε και το ξενοδοχείο που έμενε.

Επτά ημέρες μετά από εκείνη την ώρα που ξέσπασε η πρώτη εστία πυρκαγιάς, η Ρόδος συνεχίζει να φλέγεται. Τα μέτωπα έχουν εξαπλωθεί στο ανατολικό τμήμα του νησιού, εντείνοντας την εικόνα του χάους στο οποίο το κύλισαν τα πύρινα μέτωπα. Στα ανατολικά, εκεί όπου πλέον δεν έχει μείνει τίποτα να καεί, οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές.

Δείτε το βίντεο:

 

@k_urdo4 #rhodos2023 #friends #lindosimperialhotel ♬ original sound – K_urdo4

Πηγή:protothema.gr

Προηγούμενο άρθρο«62 βαθμοί η θερμοκρασία σε δρόμο στη Λεμεσό, 71 βαθμοί σε μαύρο αυτοκίνητο» [ΒΙΝΤΕΟ]
Επόμενο άρθροΥπάρχει πιθανότητα να δούμε το θερμόμετρο να αγγίζει τους 47 βαθμούς κελσίου στην Κύπρο