Αρχική Τελευταία Νέα Φωτογραφία από το θανατηφόρο στο Βουνί… Στη δημοσιότητα το όνομα της νεκρής

Φωτογραφία από το θανατηφόρο στο Βουνί… Στη δημοσιότητα το όνομα της νεκρής

Μία γυναίκα νεκρή, δύο κρίσιμα τραυματίες και ένας άντρας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός φοβερού τροχαίου που συνέβη το μεσημέρι στη Λεμεσό. Νεκρή είναι η Μαρούλλα Χριστοδούλου 74 ετών από το Βουνί.  Κρίσιμα τραυματισμένες είναι δύο 27χρονες,  ενώ σοβαρά τραυματίας ένας 27χρονος.

 

Το  φοβερό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 12 το μεσημέρι στο δρόμο Αγίου Αμβροσίου – Βουνιού. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το τροχαίο συνέβη όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη Χριστοδούλου συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 27χρονη με συνεπιβάτες δύο συνομήλικους της, γυναίκα και άντρα.

«Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι δυο οχήματα που οδηγούνταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως, σε κύρια οδική αρτηρία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα εκ των δυο να ανατραπεί σε παρακείμενο χαντάκι. Η οδηγός του οχήματος που ανατράπηκε στο χαντάκι, 74 ετών, έχασε τη ζωή της, ενώ στο άλλο όχημα επέβαιναν τρία πρόσωπα» ανέφερε ο κ. Καφάς.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, η 74χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο, οι τρεις επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά.

distiximaBouni

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.  Νεκρή και τραυματίες διακομίστηκαν  με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Λεμεσού.  Όπως διαπιστώθηκε η οδηγός και η επιβάτης τραυματίστηκαν κρίσιμα.  Η οδηγός μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ η επιβάτης έχει εισαχθεί στο χειρουργείο. Ο 27χρονος συνοδηγός φέρει κατάγματα και η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή, κρίνεται εκτός κινδύνου.

Μέλη της τροχαίας και του αστυνομικού σταθμού Πάχνας μετέβησαν στη σκηνή του δυστυχήματος και άρχισαν έρευνες, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να καταλήξουμε στις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου και για το εάν έφεραν ζώνη ασφαλείας» ανέφερε ο κ. Καφάς.

Η άτυχη Χριστοδούλου είναι το δεύτερο θύμα της ασφάλτου σε λιγότερο από 48 ώρες. Χθες το πρωί, ο Λοϊζος Χριστοφόρου 96χρονων βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ταξί, την ώρα που διασταύρωνε την παραλιακή οδό.  

Πηγή: ΚΥΠΕ