Αρχική Τελευταία Νέα Στα κορυφαία της γαστρονομίας τα Εστιατόρια του Four Seasons και Amathus

Στα κορυφαία της γαστρονομίας τα Εστιατόρια του Four Seasons και Amathus

Limanaki Amathus

Για μια ακόμη φορά τα εστιατόρια των ξενοδοχείων Four Seasons και Amathus ξεχώρισαν στα Eating Awards, κατακτώντας τρία σημαντικά βραβεία στον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου.

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Seasons Oriental του ξενοδοχείου Four Seasons, αναδείχθηκε ως το Καλύτερο Εστιατόριο Ξενοδοχείου στην κατηγορία Ασιατική Κουζίνα, επιβεβαιώνοντας το σεβασμό του στην ποιότητα, την υψηλή γαστρονομία και το άρτιο service.

Limanaki Amathus

Το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Διαχρονική Αξία, αποδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι για πάνω από δύο δεκαετίες, κερδίζει τις εντυπώσεις για την μοναδική αισθητική του, την άριστη ποιότητα και τις εμπνευσμένες δημιουργίες σε φαγητά και γλυκά.

Το Limanaki Fish Restaurant του ξενοδοχείου Amathus, βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Εστιατόριο Ξενοδοχείου στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα, αφού για τριάντα και πλέον χρόνια αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για ψάρια και θαλασσινά.

Colors Cafe Four Seasons

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις προστίθενται στις πολυάριθμες βραβεύσεις που έχουν λάβει τα εστιατόρια των δύο ξενοδοχείων τα τελευταία χρόνια.