Αρχική Διεθνή Φρικτός θάνατος στο Ισραήλ: Η πισίνα «κατάπιε» 32χρονο – ΒΙΝΤΕΟ

Φρικτός θάνατος στο Ισραήλ: Η πισίνα «κατάπιε» 32χρονο – ΒΙΝΤΕΟ

swimmingpool.jpg

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ισραήλ, όταν «καταβόθρα» βάθους 13 μέτρων άνοιξε και κατάπιε έναν άνδρα, σε εταιρικό πάρτι σε βίλα, 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τελ Αβίβ. Το θύμα ήταν 32χρονος εργαζόμενος της εταιρείας.

 

Τα πλάνα από τα βίντεο, που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα, κόβουν την ανάσα καθώς σε αυτά αποτυπώνονται οι στιγμές πανικού και οι προσπάθειες ώστε να σωθεί ο άτυχος νεαρός άνδρας. Καλεσμένοι του πάρτι παρακολουθούν την στιγμή του δράματος. Αιφνιδιάζονται καθώς ξαφνικά η διασκέδαση μετατρέπεται σε εφιάλτη, μια τρύπα ανοίγει και καταπίνει έναν άνθρωπο.

 

Όλα εκτυλίσσονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και προτού καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει, οι καλεσμένοι έρχονται αντιμέτωποι με το σοκ. Αμέσως μετά, καταβάλλονται δραματικές προσπάθειες για να σωθεί ο 32χρονος, δεν πετυχαίνουν όμως καθώς το βάθος είναι μεγάλο και ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσουν οι διασώστες στο θύμα είναι μακρύς.

Σύμφωνα με αναφορές των ξένων μέσων ενημέρωσης, οι διασώστες χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να φτάσουν στο θύμα, τον Κλιλ Κίμι, σε βάθος 13 μέτρων.

Ένας δεύτερος άνδρας έπεσε στην καταβόθρα, όμως κατάφερε να μην παρασυρθεί και τελικά διασώθηκε με ελαφριά τραύματα.

swimmingpool.jpg

Στο πάρτι, σύμφωνα με αναφορές, βρίσκονταν 50 άνθρωποι ενώ την στιγμή του δράματος έξι ήταν στην πισίνα.

Ξαφνικά, το νερό άρχισε να μειώνεται και η καταβόθρα άνοιξε.

Μετά το εφιαλτικό συμβάν, δύο άνθρωποι κάθησαν στο εδώλιο.

Οι δύο που συνελήφθησαν ήταν ζευγάρι 60άρηδων, ιδιοκτήτες του σπιτιού με την μοιραία πισίνα. Κατηγορήθηκαν για πρόκληση θανάτου από αμέλεια.

Η πισίνα φέρεται να δημιουργήθηκε χωρίς την απαραίτητη άδεια ενώ έρευνες έχουν αρχίσει να διεξάγονται για το περιστατικό.

Israel.jpg

Πηγή: Πρώτο Θέμα