Αρχική Εκδηλώσεις Έρχεται η έκθεση “Get a Job” στην Λεμεσό │ Aφορά άνεργους...

Έρχεται η έκθεση “Get a Job” στην Λεμεσό │ Aφορά άνεργους πτυχιούχους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το δίκτυο EURES διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την έκθεση με τίτλο “Get a Job”, η οποία επιδιώκει να στηρίξει τους άνεργους πτυχιούχους, αλλά και τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, ώστε να προγραμματίσουν τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα, προσφέροντάς τους γνώσεις και πληροφορίες για τις ευκαιρίες εργοδότησης και τις κενές θέσεις εργασίας που προσφέρονται σε Κύπρο κι εξωτερικό.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο και την Ευρώπη, κέντρα EURES από κράτη-μέλη της Ε.Ε., καθώς και δημόσιοι αλλά και ημικρατικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και της εργασίας. Παράλληλα με την Έκθεση θα πραγματοποιηθούν 2 εργαστήρια, τα οποία θα βοηθήσουν τα νέα ταλέντα να δημιουργήσουν ένα δυνατό βιογραφικό, θα τους προετοιμάσουν σωστά για την επερχόμενη συνέντευξη εργασίας, αλλά και θα τους καθοδηγήσουν για την εγγραφή τους στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία για κατ’ ιδίαν συνέντευξη των συμμετεχόντων.

Θα συμμετέχουν επιχειρήσεις από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους με κενές θέσεις εργασίας, καθώς και πληθώρα επισκεπτών με διαφορετικό εκπαιδευτικό και επαγγελματικό υπόβαθρο. H έκθεση αναμένεται να αποτελέσει την ιδανικότερη ευκαιρία για τους νέους, ώστε να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις του τόπου, σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και συμβούλους εργασίας. Παράλληλα, οι εκθέτες-εργοδότες θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν άτομα που αναζητούν εργασία, αλλά και να εντάξουν στο δυναμικό τους ταλέντα και δυνατά μυαλά που θα ξεχωρίσουν στην επιχείρησή τους. Η έκθεση θα αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και ανάδειξη των ευκαιριών απασχόλησης που υπάρχουν σήμερα στην αγορά εργασίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

-Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 στις 10 π.μ. – 7 μ.μ.

-Carob Mill Limassol

Διοργανωτής: European Commission in Cyprus

 

Facebook Event: Get a Job fair

#GetaJobCY #EUandME

Προηγούμενο άρθροΈχασε τον έλεγχο και… «προσγειώθηκε» σε βιτρίνα καταστήματος στη Λεμεσό (pics)
Επόμενο άρθροΚηδεύεται κανονικά η 4χρονη Σάρα – Δεν θα διενεργηθεί νεκροτομή