Αρχική BusinessNews Λεμεσός: Πλήρως ανανεωμένο ανοίξε τις πύλες του για το κοινό το Grand...

Λεμεσός: Πλήρως ανανεωμένο ανοίξε τις πύλες του για το κοινό το Grand Resort – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με νέα εικόνα υποδέχεται τον Απρίλιο την καλοκαιρινή σεζόν το ξενοδοχείο Grand Resort.

Μετά την μεγαλύτερη ανακαίνιση που έγινε ποτέ στα χρονικά του, το ξενοδοχείο «Grand Resort» στη Λεμεσό, υποδέχεται την 1η Απριλίου το κοινό για την καλοκαιρινή σεζόν του 2017.

Οι 225 κλίνες του πεντάστερου ξενοδοχείου, άλλαξαν ριζικά και «έδεσαν» με την θέα στη Μεσόγειο θάλασσα που προσφέρει απλόχερα το ξενοδοχείο. 

Ριζικά αλλάξαν και το «Aloha Pool & Lounge Bar», το «Ethnic Lounge» στο ισόγειο του ξενοδοχείου, τα εστιατόρια «Kohili Surf & Turf» και «Kyma Restaurant», όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν το άπλετο μπλε της θάλασσας, περιτριγυρισμένο από αέρα πολυτέλειας. 

Για χαλαρωτικές στιγμές, κανείς μπορεί να επισκεφθεί το «Musses Spa», όπου στα εννέα δωμάτια θεραπείας του και στα δυο υδρομασάζ του, περιμένουν τον επισκέπτη επαγγελματίες του είδους τους για μια αξέχαστη εμπειρία. 

Στον χώρο ο επισκέπτης μπορεί να βρει ακόμη τζακούζι, σάουνα, χαμάμ, πολυτελή χώρο χαλάρωσης, αλλά και ιδιωτική σουίτα σπα με χώρο χαλάρωσης και δωμάτια θεραπείας.

Οι πιο αθλητικοί και «ανήσυχοι» μπορούν να περάσουν την ώρα τους στο πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο BusinessNews.com.cy