Αρχική Λεμέσιος GuruPolitico: Δώστου θάρρος του παπά…

GuruPolitico: Δώστου θάρρος του παπά…

GuruPolitico.

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

Δώστου θάρρος του παπά…

Η ροζ απόχρωση του σκανδάλου με τους μοναχούς στο Φτερικούδι, δεν μ ενδιαφέρει. Το τι κάνει ο κάθε ένας ή η κάθε μια στην κρεβατοκάμαρα του/της είναι υπόθεση αυστηρά προσωπική.

Εκείνο που με εκνευρίζει είναι οι μηχανορραφίες των ρασοφόρων, οι οικονομικές δοσοληψίες, το λεφτομάζωμα και η άνευ προηγούμενου εκμετάλλευση της πίστης του κοσμάκη. Αντί οι ρασοφόροι ν ασχοληθούν με τη σωτηρία της ψυχής και το πνευματικό τους έργο, έγιναν γυρολόγοι πραματευτάδες, ταξιδιωτικοί πράκτορες, ντιβέλοπερς, «μυροβλύτες» και έμποροι της ελπίδας. Οι ιεροί μας χώροι μετατράπηκαν σε ανοιχτό παζάρι όπου μπορείς να βρεις το «αθάνατο», από τίμιο ξύλο και κλωστές από τον ιερό χιτώνα μέχρι αγιασμένες…κρέμες προσώπου!

Δεν θα ρωτήσω τι κάνει η Ιερά Σύνοδος για να φρενάρει αυτήν την κατηφόρα, αφού στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το γνωστό «εγώ σ έχτισα φούρνε μου γιατί να σε χαλάσω;». Θα διερωτηθώ απλώς για το μέγεθος της αφέλειας που χαρακτηρίζει τον Κύπριος ιθαγενή, αφέλεια που αγγίζει τα όρια της βλακείας και της ηλιθιότητας. Θα σας το πω κατάμουτρα: Με τα μυαλά που κουλιαντιρίζετε, η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και χειρότερη. Όσο συνεχίζετε να τους ακολουθείτε και να καταπίνετε αμάσητα όσα σας πουλούν, τόσο αυτοί θα αποθρασύνονται και θα σας «χουφτώνουν» με ή χωρίς εισαγωγικά.

Ξυπνάτε επιτέλους!

Μέρκελ