Αρχική Λεμέσιος GuruPolitico: Κουρέψτε τα!

GuruPolitico: Κουρέψτε τα!

GuruPolitico.

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

Κουρέψτε τα!

Όταν πρόκειται για εργοδότηση εξειδικευμένων συνοδών παιδιών με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, το κρατικό ταμείο «είναι μείον». Όταν όμως πρόκειται για υπερπρονόμια και οικονομικά ωφελήματα στους τέως και στους πρώην, «λεφτά υπάρχουν». Και δεν μιλούμε για τις υπέρογκες συντάξεις, αλλά για…παρεμφερή ωφελήματα συνολικού κόστους 700 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο! Συγκεκριμένα, το κατά τα άλλα λιτοδίαιτο Κράτος μας αναλαμβάνει το κόστος για μια κρατική λιμουζίνα με οδηγό – αστυνομικό με όλα τα έξοδα διακίνησης (καύσιμα) και συντήρησης πληρωμένα καθώς και για επίδομα ιδιαιτέρας γραμματέας που ανέρχεται στις €36.228 ετησίως.

Θέλω να ανοίξω το παράθυρο και ν αρχίσω να βρίζω, όμως συγκρατιέμαι. Θέλω πρώτα να δω πως θα τοποθετηθούν τα κόμματα επί της πρότασης νόμου της Ατταλίδου για «κούρεμα» των ωφελημάτων αυτών και μετά να «στολίσω το δέντρο»…

Ένα όμως έχω να πω: Αν ακούσω από τους κομματάρχες τα γνωστά περί λαϊκισμού ή για δήθεν «οφειλόμενης τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς των πρώην στον τόπο», θα τους πάρει και θα τους σηκώσει! Τα ωφελήματα που χωρίς αιδώ απολαμβάνουν οι πρώην ανώτατοι Άρχοντες αυτής της δύσμοιρης χώρας αποτελούν σκέτη πρόκληση και πρέπει να τερματιστούν εδώ και τώρα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν!

Ω.