Αρχική Λεμέσιος Gurupolitico: Με τα λόγια κτίζω Παρθενώνες!

Gurupolitico: Με τα λόγια κτίζω Παρθενώνες!

ΠτΔ – Αντικατοχική Εκδήλωση Δήμου Αμμοχώστου Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου, Δερύνεια Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ως κύριος ομιλητής στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου. // PoR – Famagusta Municipality anti-occupation event Cultural Centre of Famagusta Municipality, Deryneia The President of the Republic, Mr Nikos Christodoulides, as main speaker at the anti-occupation event organized by Famagusta Municipality.

GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

Με τα λόγια κτίζω Παρθενώνες!

Πείτε μου ό,τι θέλετε, ότι είμαι προκατειλημμένη, ξινισμένη, «άντερον κλωστρό», αλλά εγώ δεν τον πιστεύω, δεν τον πιστεύω. Κι όχι μόνο αυτό: Περιπαίζει μας λαλώ σας!

Ναι, δεν λέω, μια χαρά μας τα είπε ο Πρόεδρος στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο. Υπογράφω κάτω από κάθε του λέξη! Άλλο όμως οι λέξεις κι άλλο οι πράξεις. Με τα λόγια χτίζω «σπίθκια τζιαι παλάθκια», ολόκληρους Παρθενώνες. Εγώ σαν άπιστη Θωμαΐς, για να πειστώ θέλω έργα, συγκεκριμένες πράξεις. Για παράδειγμα, παρά να δηλώνει συνεχώς ότι αγωνίζεται για την «επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν το καλοκαίρι του 2017», ας πει ξεκάθαρα μια φορά κι έξω «χωρίς μα και μου», ότι δέχεται το έγγραφο Γκουτέρες ως έχει, όπως το ερμηνεύει ο ίδιος ο ΓΓ. Διότι πίσω από τα «μα και μου», συνήθως κρύβεται ένα μεγάλο ΟΧΙ! Δεν είναι μυστικό εξάλλου, ότι από τον καιρό που εμφανίστηκε  στην πολιτική σκηνή, μια ζωή τώρα, ο Χριστοδουλίδης υπηρετεί σταθερά τις απορριπτικές πολιτικές. Άλλοτε ανοικτά, κι άλλοτε κρυβόμενος πίσω από προσχήματα και δικαιολογίες. Μήπως άραγε δεν ήταν αυτός που έστελνε μηνύματα στους δημοσιογράφους, ανακοινώνοντας αναχώρηση της αντιπροσωπείας μας από το Κρανς Μοντανά πριν ακόμη οι συνομιλίες φθάσουν στην κορύφωση τους;…

Να σας πω ακόμα κάτι: Ο μικρός Ρισελιέ – όπως τον αποκαλούσε κάποτε ο «Πολίτης» – αποδεικνύεται ο πιο καλός μαθητής του Αναστασιαδη. Όπως ο τέως, έτσι κι αυτός, λέει στον κάθε ένα, ό,τι θέλει ν ακούσει. Με τους Ακελικούς είναι επαναπροσεγγιστής, με τους Ελαμίτες εθνικιστής, με τους Συναγερμικούς κληριδικός, ενώ όταν συναντά τον Σιζόπουλο ρίχνει τα μαλλιά του πίσω! Πολιτικό λιοστρόφι δηλαδή…

Πάντως για να μην νομίζετε ότι είμαι μονοκόμματη, αν διαπιστώσω ότι όλα αυτά τα ωραία που μας αράδιασε στην αντικατοχική εκδήλωση για την Αμμόχωστο τα εννοεί και εργάζεται για να τα κάνει πράξη, τότε όχι μόνο θ’ απολογηθώ, αλλά δεσμεύομαι ότι θα βγω πάνω στην πολυθρόνα του κομμωτηρίου και  θα φωνάζω συνθήματα υπέρ του!

Μέρκελ

Προηγούμενο άρθροΚάηκε το σπίτι του Στέλιου Αργύρη
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Τραυματίστηκε πυροσβέστης στην Απεσιά