Αρχική Εκδηλώσεις H Λεμεσός γιορτάζει και μας περιμένει όλους στην επίσημη έναρξη της Γιορτής...

H Λεμεσός γιορτάζει και μας περιμένει όλους στην επίσημη έναρξη της Γιορτής του Κρασιού

Για μια ακόμη χρονιά η Λεμεσός ανοίγει την καρδιά της στο κοινό και ετοιμάζεται να υποδεχτεί σήμερα όλο τον κόσμο στην επίσημη έναρξη μιας από τις μεγαλύτερες γιορτές του νησιού.

Τα εγκαίνια της γιορτής θα τελέσει, στις 20.00, ο Υπουργός Ενέργειας,, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, υπό τους ρυθμούς της φιλαρμονικής του Δήμου, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τους κανταδόρους Γιωργαλλέτου, με τη συμμετοχή του Μπάμπη Τσέρτου.

Το εισιτήριο εισόδου για άτομα άνω των 18 ετών έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ, με 20% έκπτωση στην αγορά οποιουδήποτε εμφιαλωμένου κρασιού από τα τέσσερα μεγάλα οινοποιεία. Το εισιτήριο εισόδου για άτομα ηλικίας 6 με 18 ετών θα είναι τρία ευρώ, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των έξι ετών. Για τους πολύτεκνους θα παρέχεται δωρεάν είσοδος στη γιορτή, για μια μέρα της δικής τους επιλογής, εφόσον παρουσιάσουν την ταυτότητα πολύτεκνου για το 2017.

Φέτος και για πρώτη χρονιά στο χώρο των εκδηλώσεων και για όλες τις μέρες μέχρι τη λήξη της Γιορτής, θα υπάρχει ανοικτό δίκτυο σύνδεσης από τη Cyta.