Αρχική Τεχνολογία H Amazon παρουσιάζει το νέο Kindle, πιο λεπτό και πιο ελαφρύ

H Amazon παρουσιάζει το νέο Kindle, πιο λεπτό και πιο ελαφρύ

To νέο Amazon Kindle είναι πιο λεπτό, ελαφρύ και διακρίνεται για τον μεγαλύτερο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει. 

Αναλυτικότερα, το νέο Amazon Kindle είναι κατά 11% πιο λεπτό και κατά 16% πιο ελαφρύ σε σχέση με τον προκάτοχό του, με σκοπό να είναι πιο άνετο στην καθημερινή χρήση και ξεκούραστο στο διάβασμα. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος είναι πλέον διπλάσιος, στα 4 GB, με σκοπό να μπορεί ο κάτοχός του να έχει περισσότερα βιβλία αποθηκευμένα μέσα στη μνήμη του, τοπικά.

image

Το νέο Amazon Kindle έχει οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών και θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις 7 Ιουλίου. Η τιμή του θα είναι ίδια με το παρελθόν, καθώς θα είναι διαθέσιμο στα 79.99 δολάρια στις ΗΠΑ. Οι διαστάσεις του είναι 160 x 115 x 9.1 χιλιοστά και το συνολικό του βάρος 161 γραμμάρια, με τη δυνατότητα να το παραγγείλει κανείς σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Με την αγορά του έχει κανείς δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Kindle Unlimited για ένα μήνα.

Εκτός από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το ανανεωμένο Kindle E-Reader είναι εφοδιασμένο με αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως είναι η απευθείας σύνδεση με το Goodreads, η δυνατότητα να βρίσκει κανείς μία λέξη στο λεξικό, χωρίς να εγκαταλείπει τη σελίδα ανάγνωσης και άλλα πολλά.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…