Αρχική BusinessNews H Exness αναγνωρίζεται παγκόσμια ως Best Place to Work για το 2024

H Exness αναγνωρίζεται παγκόσμια ως Best Place to Work για το 2024

Η Exness, παγκόσμιος broker με έδρα τη Λεμεσό, έχει λάβει πιστοποιητικό Best Place to Work (Καλύτερος Χώρος Εργασίας) για το 2024, χάρη στο εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των εργαζομένων της. Αυτή η παγκόσμια αναγνώριση αποτελεί το επιστέγασμα των προηγούμενων επιτυχιών της όπου για 3 συνεχή χρόνια, από το 2021 μέχρι το 2023, λάμβανε το πιστοποιητικό για την Κύπρο.

 

Το Best Place to Work απονέμεται σε εταιρείες έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση που επικεντρώνεται σε μια σειρά κριτηρίων όπως η εταιρική ανάπτυξη, οι πρακτικές ανθρωπίνου δυναμικού και η ηγεσία. Η Exness διακρίθηκε σε πληθώρα τομέων συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών ανέλιξης καριέρας, της εταιρικής κουλτούρας και της στρατηγικής ανάπτυξης ταλέντων, με το 97% των εργαζομένων να την αναδεικνύει ως εξαιρετικό εργοδότη. Ενώ το 91% των υπαλλήλων της εξέφρασαν επίσης την πιθανότητα να συστήσουν την Exness ως εργοδότη.

Αναφορές εργαζομένων επισημαίνουν τη μοναδική κουλτούρα της Exness, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση και την ευημερία των εργαζομένων. “Η εταιρεία πάντα προσπαθεί να παρέχει την καλύτερη ποιότητα ζωής και εργασίας” δήλωσε υπάλληλος στην έρευνα. Άλλος σχολίασε ότι στην Exness “η ισότητα και η αμεροληψία είναι πρωταρχικής σημασίας”. Η Εxness “είναι μια ομάδα που δίνει έμφαση στη συνεργασία, την καινοτομία και τη συμπερίληψη” και παρέχει “μια υποστηρικτική κουλτούρα που την κάνει να ξεχωρίζει.”

Ο Fuad Karimov, Chief People Officer της Exness, δήλωσε: “Η παγκόσμια αναγνώριση από ένα φημισμένο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα όπως το Best Places to Work είναι μια σφραγίδα για όλες τις στρατηγικές αποφάσεις που παίρνουμε για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η επένδυση στους ανθρώπους μας, καθώς αυτοί αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας. Η πιστοποίηση αυτή σίγουρα θα τροφοδοτήσει επιπλέον ιδέες όχι μόνο για να διατηρήσουμε τα υφιστάμενά μας πρότυπα αλλά και για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε με νέα σχέδια και στρατηγικές ανάπτυξης για την βελτιστοποίηση της ζωής των εργαζομένων μας.”

Η διαχρονική δέσμευση της Exness για συνεχή μάθηση, σχέδια επαγγελματικής ανάπτυξης και ευκαιρίες ανέλιξης δίνουν στους εργαζομένους της εύρος εργαλείων για να επιτύχουν. Επιπλέον, το ολοκληρωμένο πακέτο παροχών της Exness, που περιλαμβάνει εταιρικά αυτοκίνητα (για πάνω από 1000 υπαλλήλους στην Κύπρο), εταιρικά γυμναστήρια, εταιρικούς γιατρούς και ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας, επιβεβαιώνουν την φήμη της ως κορυφαίο εργοδότη.