Αρχική BusinessNews H Exness ανεβάζει το brand της σε νέα επίπεδα, έπειτα από 15...

H Exness ανεβάζει το brand της σε νέα επίπεδα, έπειτα από 15 χρόνια ασύλληπτης ανάπτυξης

H Exness, ο μεγαλύτερος broker στον κόσμο, αποκάλυψε την νέα της εταιρική ταυτότητα, η οποία αντανακλά την ηγετική της θέση στην αγορά. Μέσα από την ανανεωμένη, οπτικά, ταυτότητα, η Exness βάζει στο επίκεντρο τις αξίες που συνέβαλαν στο να ανέβει στην κορυφή του κλάδου της.

Με το νέο λογότυπο να προσδιορίζεται από το χαρακτηριστικό έμβλημα exo, το rebranding της Exness δημιουργεί μια καθαρή και μοντέρνα εικόνα για την εταιρεία. Το exo είναι εμπνευσμένο από τα αναγνωρίσιμα αρχικά ‘e’ και ‘x’ και ενσαρκώνει το μυαλό και την καρδιά, το μαθηματικό και το ανθρώπινο κομμάτι της εταιρείας. Αυτοί άλλωστε είναι και οι πυλώνες της Exness οι οποίοι πηγάζουν από την ιστορία και τη φιλοσοφία της και καθορίζουν τον ηθικό τρόπο που δραστηριοποιείται στην αγορά.

Φέροντας τις αξίες του παλιού λογοτύπου, το exo επίσης λειτουργεί και σαν το κεντρικό εικαστικό στοιχείο που συνδέει οπτικά τα όσα έχει επιτύχει η εταιρεία μέχρι σήμερα μαζί με το όραμά της για το μέλλον. Έτσι, η ιστορία και οι αξίες της Exness πυροδοτούν τα μελλοντικά της πλάνα.

Το ανανεωμένο brand αναδεικνύεται επίσης μέσα από μια νέα γραμματοσειρά και χρωματική παλέτα, της οποίας κύριο στοιχείο είναι ένα πιο φωτεινό και έντονο κίτρινο.

Ο Alfonso Cardalda, Exness Chief Marketing Officer, σχολίασε, “Στην Exness, πιστεύουμε ότι το ‘αρκετά καλό’ δεν είναι αρκετό. Το rebranding μας δεν αποτελεί μόνο αισθητική ανανέωση. Το νέο μας brand τιμά την ιστορία μας ενώ παράλληλα υπόσχεται ότι οι αξίες μας δίνουν έναυσμα στα φιλόδοξα μελλοντικά μας βήματα. Το brand της κάθε εταιρείας οφείλει να εξελίσσεται μαζί της και αυτή είναι η ώρα που θα πάρουμε τη δική μας εταιρική ταυτότητα σε νέα ύψη δείχνοντας στον κόσμο τι μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους και τι μας αναδεικνύει ως ηγέτες της αγοράς.”

Το λανσάρισμα συνέπεσε με τους εντυπωσιακούς εορτασμούς των 15χρόνων της Exness οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην παγκόσμια επιτυχία της, συμπεριλαμβανομένων των πλέον 700,000 ενεργών πελατών,  πλέον 64,000 συνεργατών και πλέον 2,000 υπαλλήλων της.

“Έχουμε ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά στον κλάδο μας και τώρα αυτό αντανακλάται και στο brand μας. Καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, θα συνεχίσουμε να επαναπροσδιορίζουμε την αγορά, θα συνεχίσουμε να σπάζουμε ρεκόρ, και θα συνεχίσουμε να είμαστε αφοσιωμένοι στoυς ανθρώπους μας, είτε αυτοί είναι πελάτες, συνεργάτες ή υπάλληλοι,” πρόσθεσε ο Cardalda.

Το λανσάρισμα θα ολοκληρωθεί σε όλες τις πλατφόρμες και στοιχεία της Exness μέσα στις επόμενες εβδομάδες.