Αρχική Τεχνολογία H Fiat-Chrysler θέλει να συνεργαστεί με τη Samsung

H Fiat-Chrysler θέλει να συνεργαστεί με τη Samsung

O δρόμος της ενασχόλησης της Samsung με τον κόσμο της αυτοκίνησης φαίνεται να περνά μέσα από τα εργοστάσια της Fiat-Chrysler. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, η εταιρεία του βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Samsung, καθώς βλέπει τους Κορεάτες, ως πιθανούς συνεργάτες. Από την μεριά της η Samsung δεν φαίνεται να σχολιάζει το ενδεχόμενο αυτό, σύμφωνα με το Sammobile, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι έχει γραφτεί στο Διαδίκτυο ότι ενδιαφέρεται για μια πιθανή απόκτηση της Magnetti Marelli που αυτή τη στιγμή ανήκει στην Fiat-Chrysler.

To Sammobile αναφέρει ότι ένα τέτοιο deal θα μπορούσε να φτάσει σε αξία μέχρι και τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, πράγμα που σημαίνει ότι, εάν είναι αληθινές οι φήμες, η Samsung φαίνεται να θέλει να επενδύσει σοβαρά στην είσοδό της στο εσωτερικό των αυτοκινήτων. Για πολλούς αναλυτές, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι η Samsung ασχολείται με τον τομέα της αυτοκίνησης, αφού θεωρείται ότι έχει ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσει τεχνολογία για τα έξυπνα οχήματα του κοντινού μέλλοντος.

Πρόσφατα συζητήθηκε -και πάλι σύμφωνα με το Sammobile- η πρόθεση της Samsung να έρθει σε συνεργασία με γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες για τη δοκιμή τεχνολογίας αυτόνομης κίνησης οχημάτων. Όλα δείχνουν ότι η Samsung θέλει να φορέσει… τέσσερις τροχούς!

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…