Αρχική Τεχνολογία H Samsung παρουσιάζει το Galaxy Surfboard

H Samsung παρουσιάζει το Galaxy Surfboard

Μπορεί να μη γίνεται πιστευτό με την πρώτη, αλλά το Samsung Galaxy Surfboard είναι αληθινό και αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό. 

To Samsung Galaxy Surfboard είναι μία σανίδα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες surfers, η οποία προσφέρει άμεση σύνδεση με την ακτή. Είναι εφοδιασμένη με μία οθόνη LED και ειδική θήκη που μπορεί να δεχτεί ένα Samsung Galaxy S7, προσφέροντας σύνδεση με το mobile Internet και δυνατότητα επικοινωνίας με τον προπονητή που βρίσκεται στην ακτή.

Μέσα από την σανίδα, ο surfer μπορεί να δει πληροφορίες τηλεμετρίας, όπως είναι τα στοιχεία του ανέμου, πληροφορίες για τα κύματα, ύψους και άμεση πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα, αν και είναι μάλλον δύσκολο για κάποιον να ανεβάζει tweets καθώς σερφάρει στα κύματα.

image

Η σανίδα της Samsung μπορεί να επικοινωνεί με την ακτή ακόμα και εάν ο surfer βρίσκεται 100 μέτρα μακριά. Υπάρχουν εικονίδια που εμφανίζονται στην οθόνη της για την άμεση πληροφόρηση, χωρίς να αποσπάται πολύ η προσοχή από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Slashgear, η έξυπνη σανίδα της Samsung δεν πρόκειται να βγει στη μαζική παραγωγή και αποτελεί μία επίδειξη τεχνολογικών δυνατοτήτων της κορεάτικης εταιρείας. Πάντως, η Samsung τονίζει ότι ένα τέτοιο εργαλείο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους επαγγελματίες surfer.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…