Αρχική Πρόταση Τhe Cake Bar 113 – Ένα μοναδικό κατάστημα για τούρτες με την...

Τhe Cake Bar 113 – Ένα μοναδικό κατάστημα για τούρτες με την αίγλη μιας άλλης εποχής

DSC_0719.jpg

Το Τhe Cake Bar 113 ξεκίνησε να λειτουργεί το 2016 στο κέντρο της Λεμεσού προσφέροντας στο κοινό μοναδικά χειροποίητα γλυκά και τούρτες, σε ένα χώρο σχεδιασμένο τόσο ιδιαίτερο που θυμίζει την αίγλη μικρού ζαχαροπλαστείου μιας άλλης εποχής από παλιές γειτονιές της Γαλλίας και του Λονδίνου. 

DSC_0719.jpg

Τα ευφάνταστα σχέδια και η τέχνη στην κατασκευή των γλυκών και τουρτών, έγιναν γνωστά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κάνοντας το Τhe Cake Bar 113 ένα μοναδικό χώρο όπου η τεχνική σε συνάρτηση με τη φαντασία και το σχεδιασμό, δίνουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα για αυτούς που θέλουν να κάνουν τη διαφορά.   

panoramicTheCakeBar.jpg

Eμείς πήγαμε, βρήκαμε τους δημιουργούς και μας άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες του καταστήματος φέρνοντας μας σε επαφή με το δικό τους μαγικό κόσμο. Η Νατάσα μας μίλησε για τη δουλειά της ως υπεύθυνη του The Cake bar 113 και την πανέμορφη συνεργασία της με τη Θέλξια και την Αντρεάνα  για την ανάπτυξη και υλοποίηση της ιδέας πίσω από όλο αυτό, οι οποίες  έχουν το κατάστημα με μοναδικά κομμάτια ρούχων ακριβώς δίπλα.

Νατάσα έχεις ένα πανέμορφο κατάστημα και η δουλειά σου είναι πραγματικά μοναδική. Πως προέκυψε όλο αυτό;

Ασχολούμουν ερασιτεχνικά για αρκετά χρόνια διακοσμώντας γλυκά φίλων και των παιδιών μου. Η όρεξη, ο ενθουσιασμός και η αγάπη που ένιωθα κάθε φορά κατά την δημιουργική διαδικασία μιας τούρτας, με ώθησε ώστε να καταπιαστώ με αυτό και επαγγελματικά. Όταν γνώρισα την Θέλξια  και την Αντρεάνα ένιωσα πως ήρθε η στιγμή να κάνουμε αυτό το βήμα μαζί… και έτσι έγινε. 

DSC_0761.jpg

Από που πηγάζει η έμπνευση σου για τη δημιουργία μιας τούρτας;

Με εμπνέει το κάθε τι…. Μπορεί να πλάσω μια ιδέα μέσα από μικρά καθημερινά αντικείμενα. Ειδικότερα, η διαδικασία κατασκευής φιγούρας είναι για μένα σαν μια μαγική στιγμή στην οποία προσπαθώ να δώσω ζωή σε κάτι άψυχο.

DSC_06830.jpg

Οι ιδέες προέρχονται από τους πελάτες ή μπορεί να ζητηθεί και από εσένα να φτιάξεις ένα κομμάτι με τη δική σου τέχνη και φαντασία;

Συνήθως οι πελάτες μας έρχονται έχοντας μια ιδέα στο μυαλό τους και μαζί διαμορφώνουμε την τελική μορφή της τούρτας …. Οι περισσότεροι πελάτες μας δίνουν το περιθώριο να αυτοσχεδιάσουμε και αυτό είναι πάντα πιο αποτελεσματικό, δίνοντας ένα πιο δημιουργικό αποτέλεσμα. 

DSC_0698.jpg

DSC_0738.jpg

Ο σχεδιασμός του καταστήματος θυμίζει την αίγλη μιας άλλης εποχής. Υπάρχει κάποια ιδέα πίσω από αυτό;

Το σχέδιο του μαγαζιού προσεγγίζει την ατμόσφαιρα και τον σχεδιασμό του καταστήματος των κοριτσιών δίπλα. Είναι ένα vintage μαγαζί που θέλαμε να θυμίζει Παριζιάνικη πατισερί ή ακόμη και μικρά μαγαζάκια στις παλιές γειτονιές του Λονδίνου. 

DSC_0730.jpg

Η επίσκεψη μας στο The Cake Bar ήταν μια όμορφη εμπειρία κατά την οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς της Νατάσας και να… δοκιμάσουμε και εμείς λίγο από το μαγευτικό παράδεισο γεύσεων των γλυκών που φτιάχνει.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και δημιουργικότητα τόσο στην ίδια όσο και στη Θέλξια και την Αντρεάνα για την μοναδική εμπειρία που μας χάρισαν.

Φωτογραφίες & Κείμενο: Αντρέας Χρυσοστόμου

 

Πληροφορίες: 

Oδός:  Αθανασίου Σακελλαρίου, Limassol, Cyprus (Πλατεία Σαριπόλου) 3041

Τηλ: 99 427053