Αρχική Εκδηλώσεις Health and Beauty Expo, η μεγαλύτερη έκθεση ομορφίας αύριο Κυριακή στο ξενοδοχείο...

Health and Beauty Expo, η μεγαλύτερη έκθεση ομορφίας αύριο Κυριακή στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό

Υγεία και Ομορφιά: το κλειδί της ζωής! Αν γενικά ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και την μακροζωίας τότε η έκθεση Health & Beauty Expo είναι ο προορισμός.

Την Κυριακή, 17 Απριλίου στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό συγκεντρώνονται σε μια αίθουσα 900τμ πάνω από 130 επαγγελματίες και εταιρείες με σκοπό να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό προτάσεις, προϊόντα και υπηρεσίες για την υγεία και την ομορφιά μας ,μοναδικά καλλυντικά που φτιάχνονται στην Κύπρο, βότανα που μας γιατρεύουν, ειδικούς παραγωγούς βιολογικών προϊόντων, κλινικές και ινστιτούτα ομορφιάς από όλη την Κύπρο και πολλά άλλα. Παράλληλα σε παράπλευρες αίθουσες του ξενοδοχείου θα διεξάγονται σεμινάρια σε θέματα ιατρικά, ψυχολογίας, αυτοβελτιώσης, διατροφολογίας κ.α.

H έκθεση Health & Beauty Expo αποτελεί την μοναδική έκθεση του είδους της στην Κύπρο και είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια να ανακαλύψει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Η έκθεση διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από την εταιρεία Vestnik Kipra Communications Group η οποία για 20 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες στους ρωσόφωνους κατοίκους του νησιού και όχι μόνο με πάνω από 30 εκδηλώσεις τον χρόνο.

Health & Beauty Expo, 17 Απριλίου, Grand Resort, αίθουσα Grand Hall από τις 10:00-18:00.

Είσοδος 5 ευρώ (παιδιά δωρεάν) 

Πληροφορίες: Vestnik Kipra Communications Group, 25 590530/99 715085,

email : [email protected], Βρείτε μας στο Facebook: Health & Beauty Expo/Forum

 …