Αρχική Πρόταση Η Answear προσφέρει μοναδικά βραβεία με τον νέο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας στο...

Η Answear προσφέρει μοναδικά βραβεία με τον νέο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram!

Η γαστρονομία αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της καθημερινότητας μας.

 

Δεν είναι τυχαίο, πως ένα Κυριακάτικο τραπέζι γίνεται συχνά η αφορμή για να συναντηθούμε με τους φίλους και τους αγαπημένους μας και να τους περιποιηθούμε προετοιμάζοντας ένα νόστιμο γεύμα με μεράκι. Άλλες φορές, προτιμάμε να απολαύσουμε το γεύμα μας σε ένα όμορφο εστιατόριο ή ειδικά τώρα που ο καιρός είναι ιδανικός προτιμάμε ένα πικ- νικ στην εξοχή. Φυσικά ποτέ δε λείπει η διάθεση να απαθανατίσουμε τις όμορφες αυτές στιγμές με μία φωτογραφία. Πως θα σου φαινόταν, λοιπόν, αν μπορούσες να κάνεις ακριβώς το ίδιο και να κερδίσεις ένα πολύ μεγάλο δώρο; Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της Answear που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά βραβεία μεσώ του  Διεθνούς Διαγωνισμού φωτογραφίας στο Instagram! 

Art_Food_inspirations_2_copy.jpg

Ο διαγωνισμός «Art Food Inspirations» είναι ο τρίτος Διεθνής Διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Answear με τίτλο «Lifespiration Starts Here». Το μόνο που χρειάζεται για να λάβεις μέρος είναι μία κάμερα ή το κινητό σου και φαντασία! Με παρέα ή χωρίς,  σκοπός είναι να αυτοσχεδιάσεις με μία φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο με κεντρικό θέμα το φαγητό και ίσως να είσαι αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αποσπάσει ένα από τα βραβεία του διαγωνισμού. 

Art_Food_inspirations_3.jpg

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή: Ανεβάζεις μία ή περισσότερες φωτογραφίες με post στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram. Για να είναι έγκυρη κάθε συμμετοχή θα πρέπει να προσθέσεις το hashtag #foodspiration_cy και να κάνες tag @answear_cy αν μένεις στην Κύπρο ή #foodspiration_gr και @answear_gr αν μένεις στην Ελλάδα. Μπορείς να υποβάλλεις όσες συμμετοχές θέλεις μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022. Τρεις νικητές για την Κύπρο και τρεις για την Ελλάδα θα κερδίσουν μετρητά: ο πρώτος νικητής κερδίζει 500 ευρώ και δύο επιπλέον νικητές από 200 ευρώ!

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://lifespirationstartshere.answear.com.cy

https://lifespirationstartshere.answear.gr

Το Answear.com.cy για την Κύπρο και Answear.gr για την Ελλάδα αποτελεί κορυφαίο προορισμό ηλεκτρονικών αγορών που, μεταξύ άλλων, προσφέρει:  

  • Μεγάλη ποικιλία με σχεδόν 500 επώνυμες μάρκες μόδας και πάνω από 150.000 προϊόντα
  • Άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση  
  • Δωρεάν παράδοση και επιστροφή
  • Εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών.
  • Πολλαπλά προνόμια μέσω του Answear Club.

Art_Food_inspirations_4.jpg