Αρχική BusinessNews Η εταιρεία ΡΟΛΟΓΗΣ φέρνει στην Κύπρο τις πρώτες μπάρες πρωτεΐνης ΗΠΕΙΡΟΣ

Η εταιρεία ΡΟΛΟΓΗΣ φέρνει στην Κύπρο τις πρώτες μπάρες πρωτεΐνης ΗΠΕΙΡΟΣ

Η εταιρεία ΡΟΛΟΓΗΣ φέρνει στην Κύπρο τις πρώτες μπάρες πρωτεΐνης ΗΠΕΙΡΟΣ με Ζεμύθα και τα πρώτα μαλακά Ελληνικά τυράκια σε τριγωνάκια με γεύση Κασέρι ή Γραβιέρα

 

Η ΗΠΕΙΡΟΣ, η αγαπημένη μάρκα τυροκομικών προϊόντων, παρουσιάζει 2 σειρές νέων πρωτοποριακών προιόντων:

  • τις ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars και
  • τα ΗΠΕΙΡΟΣ Τριγωνάκια,                     

Οι ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars παράγονται στην Ελλάδα, και αποτελούν ένα άκρως θρεπτικό και συγχρόνως πολύ νόστιμο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας με πολύ χαμηλά λιπαρά δεν περιέχουν γλουτένη και φοινικέλαιο και έχουν πολλαπλά διατροφικά οφέλη: είναι πηγή πρωτεΐνών, φυσικών ινών και σιδήρου, περιέχουν β-γλυκάνη και παράλληλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β1 και φωσφόρο. Διατίθενται σε δύο αγαπημένες γεύσεις – μήλο & κανέλα και σοκολάτα. 

Τα νέα ΗΠΕΙΡΟΣ Τριγωνάκια τα πρώτα μαλακά τυράκια σε μερίδες με ελληνικά τυριά, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.  Είναι ένα νόστιμο και υγιεινό, τυρένιο σνακ με υψηλή διατροφική αξία, καθώς αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο. 

Όλα τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ εισάγονται από την ΡΟΛΟΓΗΣ GROUP και διατίθενται στην λιανική αγορά σε όλη την Κύπρο. Η εταιρεία ΡΟΛΟΓΗΣ GROUP, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής Ελληνικών προϊόντων στην Κύπρο.