Αρχική BusinessNews Η «Gear Education» κάνει την εμφάνισή της φέρνοντας την τεχνολογική επάρκεια στα...

Η «Gear Education» κάνει την εμφάνισή της φέρνοντας την τεχνολογική επάρκεια στα σχολεία της Κύπρου

Η «Gear Education» είναι η πρώτη εταιρεία τεχνολογικής εκπαίδευσης και ο μοναδικός συνεργάτης της Google στο νησί

 

Η «Gear Education», μια νέα αποκλειστική εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες τεχνολογικής εκπαίδευσης, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη εργασιών της ως ο πρώτος συνεργάτης της Google στην Κύπρο. Η «Gear Education» συνεργάζεται στενά με σχολεία για την ανάπτυξη στρατηγικών μεθόδων στις συνεχιζόμενες καθημερινές ανάγκες, παρέχοντας εξειδικευμένη καθοδήγηση και εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Η τεχνογνωσία της εταιρείας με την εφαρμογή υπηρεσιών της Google και της Apple Education την καθιστούν μοναδική στο είδος της, σε όλο το νησί.

Η «Gear Education» είναι αφοσιωμένη στο να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να εμπνέει εκπαιδευτικούς στο να αγκαλιάσουν την τεχνολογία ως ένα εργαλείο εκπαιδευτικής διαμόρφωσης και ενδυνάμωσης των μαθητών από την πρωτοβάθμια μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση. «Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην τάξη θα πρέπει να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς και όχι να τους επιβαρύνει» είπε η Χριστίνα Σιαήλα, ιδρύτρια της «Gear Education». «Συχνά ακούμε ότι το πρώτο βήμα είναι η αλλαγή αντιλήψεων, που έχει αποδειχτεί πραγματικότητα στη μεθοδολογία μας. Εστιάζουμε στους εκπαιδευτικούς – όχι μόνο στο να νιώσουν άνετα με τη χρήση των διαφόρων εργαλείων αλλά και στο να κατανοήσουν την αναγκαιότητά και την αξία των εργαλείων αυτών».

Με δέκα χρόνια εμπειρίας ως τεχνολόγος εφαρμογών, η Χριστίνα Σιαήλα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχούς υλοποίησης και ανάπτυξης προγραμμάτων τεχνολογικής εκπαίδευσης, σε περισσότερους από 3.000 εκπαιδευτικούς και μαθητές στη Νέα Υόρκη και Λεμεσό. Με την έναρξη λειτουργιών της «Gear Education», η Σιαήλα είναι αποφασισμένη να διευρύνει το φάσμα εργασιών σε περισσότερα σχολεία. Η εφαρμογή λύσεων που εκμηδενίζουν τη χρήση χαρτιού χρησιμοποιώντας συσκευές 1-1, η ενσωμάτωση τρισδιάστατων εκτυπωτών, λέιζερ κοπής και άλλων εργαστηριακών εργαλείων καινοτομίας για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού αναλυτικού προγράμματος αλλά και την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών, επαναπροσδιορίζουν τη διδασκαλία και τη μάθηση, καθιστώντας την κομμάτι των καθημερινών δραστηριοτήτων της τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Η «Gear Education» υποδέχεται εκπαιδευτικά ιδρύματα που είναι έτοιμα να αγκαλιάσουν την τεχνολογία και να διαμορφώσουν τη διαδικασία διδασκαλίας και μάθησής τους. Η εταιρεία παρέχει ένα εύρος υπηρεσιών, όπως:

  • Στρατηγικός σχεδιασμός και αξιολόγηση
  • Σχεδιασμός αναλυτικού προγράμματος
  • Λύσεις ανάπτυξης και διαχείρισης
  • Επαγγελματική υποστήριξη και εκπαίδευση
  • Εξουσιοδοτημένη μεταπώληση κορυφαίων εκπαιδευτικών τεχνολογικών πλατφορμών

 

Σχετικά με τη «Gear Education»:

H «Gear Education» είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες τεχνολογικής εκπαίδευσης που έχει έδρα την Κύπρο και είναι αφοσιωμένη στην παροχή τεχνολογικών λύσεων, που σκοπό έχουν την ενδυνάμωση καθηγητών και μαθητών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.geareducation.com.