Αρχική Τελευταία Νέα Η Λεμεσός στέλνει όλη της την αγάπη και την συμπαράσταση στο δοκιμαζόμενο...

Η Λεμεσός στέλνει όλη της την αγάπη και την συμπαράσταση στο δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Λεμεσιανών στο κάλεσμα του Δήμου Λεμεσού για συγκέντρωση ειδών διατροφής για αποστολή στο Λίβανο, ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον λαό της γειτονικής χώρας που ζει μια νέα τραγωδία μετά τις φονικές εκρήξεις.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπου ξεκίνησε σήμερα η συλλογή των ειδών διατροφής επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος χαιρέτησε την ανταπόκριση που επιδεικνύεται από τους πολίτες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι γενικά ο λαός μας που υπόφερε και υποφέρει από τραγωδίες, ξέρει πως να στηρίζει τον ξένο πόνο.

Την προσπάθεια συντονίζει η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού Αθηνά Σπύρου, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σύκας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, λειτουργοί τοι Δήμου και εθελοντές. Η διαδικασία συλλογής τροφίμων θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, στην οδό Φιλελλήνων (ενορία Αγίου Ιωάννη), από τις 08.00 – 15.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99728871