Αρχική Πρόσωπα Η ουσία του προβλήματος δεν είναι ο Αγαθαγγέλου. Του Χάρη Αρμεύτη

Η ουσία του προβλήματος δεν είναι ο Αγαθαγγέλου. Του Χάρη Αρμεύτη

Μετά τις συκοφαντίες, τον πόλεμο και την στοχοποίηση ενός ανθρώπου, νομίζω μπορούμε έστω και τώρα να μιλήσουμε για την ουσία του προβλήματος.

Γράφει ο Δρ Χάρης Αρμεύτης

Αυτό που συμβαίνει με τον πρόεδρο του ΠΙΣ Πέτρο Αγαθαγγέλου δεν θυμάμαι να έχει συμβεί ξανά για κανένα πολίτη σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν. Η συκοφαντία και ο πόλεμος απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο φτάνει τα όρια της ανθρωποφαγίας. Τον Πέτρο τον Αγαθαγγέλου τον γνωρίζω προσωπικά πάνω από 10 χρόνια και είναι χαρά και τιμή η φιλία που με συνδέει μαζί του. Πρόκειται για ένα καταξιωμένο επιστήμονα που οι ασθενείς του νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί που είναι ο γιατρός τους καθώς είναι από τους λίγους που αφοσιώνεται αδιάκοπα στις ανάγκες και τα προβλήματα τους .

Παράλληλα είναι ένας άνθρωπος που η προσπάθεια του ως πρόεδρος του ΠΙΣ ήταν και είναι να διασφαλίσει την επιστημοσύνη και την αξιοπρέπεια του ιατρικού επαγγέλματος. Ο κάθε γιατρός που έχει την ευθύνη για την ζωή των ασθενών του επιβάλλεται να νιώθει ότι λειτουργεί σε ένα περιβάλλον με αξιοπρέπεια.

Θα ήταν πιο εύκολο για τον Αγαθαγγέλου να έμπαινε στο ΓΕΣΥ και μάλιστα με ανταλλάγματα και να είσαστε βέβαιοι ότι θα είχε διαφορετική προβολή από αυτή που έχει σήμερα…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ: