Αρχική Εκδηλώσεις Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου: «Θέλω να αλλάξω τον κόσμο»

Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου: «Θέλω να αλλάξω τον κόσμο»

Βραβεία και έκθεση μαθητικών διαγωνισμών Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου

 

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 και ώρα 6.30μ.μ θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι του Πολίτη, πλησίον της Βουλής των Αντιπροσώπων (Ομήρου 38, έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου), η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των μαθητικών διαγωνισμών «Θέλω τα αλλάξω των κόσμο» και «Κατασκεύασε τον μανδύα του Υπερήρωα της αγάπης» παράλληλα θα γίνουν και τα εγκαίνια της έκθεσης με τους μανδύες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

321 μαθητές όλων των βαθμίδων συμμετείχαν στο διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος «Θέλω να αλλάξω τον κόσμο» ενώ 153 ομάδες μαθητών δημοτικού συμμετείχαν στο διαγωνισμό «Κατασκεύασε τον μανδύα του Υπερήρωα της αγάπης». Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν και μοιράστηκαν σκέψεις, συναισθήματα αλλά και τη δημιουργικότητα τους, μοιράζοντας αγάπη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κας Αννίτας Δημητρίου η οποία θα απονείμει τα βραβεία.

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, συστάθηκε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου ο οποίος πέθανε από καρκίνο στις 9 Δεκεμβρίου 2020. Αποστολή του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει στην ποιοτικότερη, πιο ευχάριστη, πιο ανακουφιστική διαβίωση και φροντίδα των οικογενειών και των παιδιών που νοσηλεύονται σε ογκολογικές – αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Email: [email protected]

Website: www.alkinoos.org

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 94043704