Αρχική Τελευταία Νέα INDOORSTYLIST: Ποιος είναι ο νέος ένοικος πολυτελείας του Le Plaza Del...

INDOORSTYLIST: Ποιος είναι ο νέος ένοικος πολυτελείας του Le Plaza Del Mar;

WhatsApp Image 2022 06 07 at 11.11.27 AM

Ένα νέο κατάστημα ετοιμάζεται να λειτουργήσει στο Le Plaza Del Mar, ο απόλυτος εμπορικός προορισμός πολυτελείας της Λεμεσού που στεγάζεται στο ισόγειο του Limassol Del Mar. Το νέο κατάστημα ονομάζεται INDOORSTYLIST και περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια σύγχρονου σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, τα οποία έχουν βραβευτεί παγκοσμίως και έχουν καταχωρηθεί στα καλύτερα media εσωτερικής διακόσμησης στον κόσμο.

Το INDOORSTYLIST αποτελεί ένα πρωτότυπο εμπορικό κόνσεπτ που ιδρύθηκε από ομάδα εμπειρογνωμόνων στο design με διεθνή εμβέλεια, η οποία παρακολουθεί ασταμάτητα τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις μέσα από επισκέψεις στις καλύτερες διεθνείς εκθέσεις και στούντιο δημιουργικού σχεδιασμού στον κόσμο.

WhatsApp Image 2022 06 07 at 11.11.27 AM

Οι πελάτες του καταστήματος στο Le Plaza Del Mar θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικά κομμάτια σύγχρονου σχεδιασμού απολαμβάνοντας μια μεγάλη γκάμα από πρότυπα έργα στον προνομιακό χώρο του Limassol Del Mar στο πιο κομψό σημείο της ακτογραμμής της Λεμεσού. Παράλληλα, το καταρτισμένο προσωπικό του INDOORSTYLIST θα προσφέρει επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση στους πελάτες του για προσωπικές, δημόσιες και επιχειρηματικές ανάγκες εσωτερικής διακόσμησης.

Μερικά από τα πολυτελή brands του Indoor Stylist περιλαμβάνουν τα Giobagnara, Lasvit, Editions Milano, Paola C., Culti, Bosa και πολλά άλλα.

Το μοναδικό έργο είναι μια εμπνευσμένη συνεργασία μεταξύ των κατασκευαστικών Ομίλων Leptos και D. Zavos. Tο Le Plaza Del Mar θα αποτελέσει την έδρα σε πολυτελείς μπουτίκ και διεθνείς επωνυμίες, ένα επώνυμο εστιατόριο, καφετέριες, ένα cigar lounge και ένα wine bar. Ο εν λόγω εμπορικός χώρος καλύπτει συνολικά 4, 230τ.μ., και θα φιλοξενήσει 21 καταστήματα, 10 χώρους εστίασης και χώρους στάθμευσης για 260 οχήματα.

Για ενδεχόμενη συνεργασία και ενοικιάση εμπορικής στέγης, τα ενδιαφερόμενα brands μπορούν να επικοινωνούν με την αναπτυξιακή κοινοπραξία Cypeir Properties στο +357 25 510 888.