Αρχική Τελευταία Νέα Intimissimi Uomo τώρα και στο My Mall στη Λεμεσό!

Intimissimi Uomo τώρα και στο My Mall στη Λεμεσό!

Intimissimi Uomo, το αγαπημένο Ιταλικό brand αφιερωμένο στους σύγχρονους άντρες, τώρα και με νέο concept store στο My Mall Limassol.

Η πρωτότυπη αλυσίδα προτείνει μια ευρεία γκάμα ενδυμάτων, όπως εσώρουχα, knitwear, nightwear, κάλτσες και μαγιό. Προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να προσφέρουν άνεση, πρακτικότητα και στυλ, για όσους προσέχουν την εικόνα τους και δίνουν σημασία στην ποιότητα και τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υλικών και χρωμάτων με μοντέρνα σχέδια σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα και προσιτή τιμή, καλύπτουν τις ανάγκες και στιλιστικές επιθυμίες των σύγχρονων ανδρών είτε σε επίπεδο business είτε σε επίπεδο lifestyle.

Η συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι επικεντρώνεται σε πολύ ελαφριά σχέδια και νέες χρωματικές παλέτες.

Στην συλλογή «Washed» τα  βαμβακερά πικέ delavé πουκάμισα προσφέρουν μια casual εμφάνιση, όπου χρησιμοποιούνται νέες τεχνικές βαφής και μοτίβα.

Άνετα μπλουζάκια που συνδυάζονται εύκολα με loungewear και μπορούν να φορεθούν ως τοπ πιτζάμας, ή πάνω από τζιν ή παντελόνι αθλητισμού.

Το λινό, μια όλο και πιο ευέλικτη και μεγάλης ποικιλίας ίνα, είναι ένα από τα βασικά υφάσματα που θα βρεις στο Intimissimi Uomo. Η συλλογή είναι γεμάτη με λινές εμφανίσεις που είναι ιδανικές τόσο για την παραλία όσο και για την πόλη και αποτελείται από πουκάμισα με γιακά, μπλουζάκια, παντελόνια και σορτς, όλα διαθέσιμα σε μονόχρωμες αποχρώσεις και σε νέα μοτίβα της φετινής σεζόν.

‘Eνα από τα στοιχεία που καθορίζουν το Intimissimi Uomo είναι η μεγάλη γκάμα από μπόξερ και σλιπ τόσο όσον αφορά τις ίνες όσο και τα χρώματα και μοτίβα. Διαλέξτε έντονα φωτεινά χρώματα και τις νέες “washed” αποχρώσεις διακοσμημένα με prints με εποχιακά θέματα. Αν πάλι είσαι πρακτικός τύπος και προτιμάς τα κλασικά χρώματα, η παλέτα της συλλογής BASIC είναι must-have για κάθε συρτάρι.

Ελαστικό βαμβάκι Supima®,  βαμβάκι Supima®, απλής ύφανσης και μικροΐνες είναι τα κορυφαία υφάσματα που συμβάλλουν στην απαλότητα και άνεση των ρούχων και εσωρούχων. Το Supima «Natural Fresh» είναι εξαιρετικά ελαφρύ βαμβάκι που εγγυάται άνεση που διαρκεί επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει, ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες.

Και σας υπενθυμίζουμε πως αξίζει να αξιοποιήστε στο έπακρο τις προσφορές πολλαπλών πακέτων.

  • Αγοράστε 4 προϊόντα της συλλογής σε οποιανδήποτε κατηγόρια, και πάρτε δωρεάν ένα επιπλέον προϊόν (αυτό με τη χαμηλότερη τιμή).
  • Αγοράστε 5 ζευγάρια κάλτσες στην τιμή των €25.

Η INTIMISSIMI UOMO αποτελεί την νεότερη επωνυμία του Ομίλου CALZEDONIA και ιδρύθηκε το 2014. Σήμερα λειτουργεί ανά τον κόσμο πάνω από 250 καταστήματα. www.intimissimi.com/cy/men/