Αρχική BusinessNews Μαρίνα Λεμεσού: Οι επαύλεις «Island Villas» έχουν ολοκληρωθεί

Μαρίνα Λεμεσού: Οι επαύλεις «Island Villas» έχουν ολοκληρωθεί

Οι τελευταίες επαύλεις «Island Villas» στη Μαρίνα Λεμεσού έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Στην πλειοψηφία τους, οι πολυτελείς αυτές κατοικίες που περιβάλλονται από θάλασσα, έχουν ήδη κατοικηθεί, ενώ απομένουν μόνο 20 προς πώληση. Πρόκειται για τις τελευταίες επαύλεις στη Μεσόγειο που βρίσκονται «πάνω στη θάλασσα».

Η ξεχωριστή ανάπτυξη που στολίζει την ακτογραμμή της Κύπρου και φιλοξενεί κατοικίες πολυτελείας και ιδιαίτερου σχεδιασμού, είναι μοναδική στο είδος της. Το ελκυστικό αυτό κομμάτι του Έργου, περιλαμβάνει κατοικίες που διαθέτουν ιδιωτικό θαλάσσιο χώρο και θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως 60 μέτρων. Ο κύριος Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Λεμεσού, τονίζει τη σπανιότητά τους εξηγώντας ότι «όσοι γνωρίζουν τις μαρίνες της Μεσογείου, θα αντιληφθούν αμέσως ότι πρόκειται για ευκαιρία ζωής. Με τη φήμη της Μαρίνας Λεμεσού να μεγαλώνει διαρκώς ως ένας από τους πλέον συναρπαστικούς προορισμούς της Μεσογείου που όλοι πρέπει να επισκεφθούν, είμαστε πεπεισμένοι ότι το τοπικό, διεθνές και παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις επαύλεις θα παραμείνει αμείωτο.»

Αναδυόμενες από καταγάλανα νερά, οι επαύλεις με τις ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού, επωφελούνται από τις ανέσεις που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της Μαρίνας, αλλά και από τις άριστες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που παρέχονται. Ενσαρκώνοντας πλήρως την ιδέα του να ζει κανείς «πάνω στη θάλασσα», οι επαύλεις βρίσκονται μόλις μερικά μέτρα μακριά από το κέντρο της πόλης και μερικά βήματα μακριά από την παραλία, τα εστιατόρια, τα καταστήματα, το γυμναστήριο, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες της Μαρίνας Λεμεσού.

Για περισσότερα από οκτώ χρόνια, το Έργο χαράζει τη δική του επιτυχημένη πορεία όχι μόνο ως η πρώτη μαρίνα στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht, αλλά και ως η μοναδική μαρίνα του νησιού βραβευμένη με τις διακρίσεις ποιότητας «Blue Flag» και το «5 Gold Anchor». Αψηφώντας κάθε δυσκολία, η Μαρίνα Λεμεσού κατάφερε να προσφέρει ένα μοναδικό οικιστικό προϊόν, προσελκύοντας αγοραστές πέραν των 30 εθνικοτήτων. Απομένει πλέον περιορισμένος αριθμός επαύλεων προς πώληση, ενώ το 40% των τελευταίων προνομιούχων διαμερισμάτων του συγκροτήματος «Castle Residences», τα οποία περιτρυγιρίζονται ολοκληρωτικά από θάλασσα, έχει ήδη πωληθεί ή δεσμευθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Μαρίνα Λεμεσού ή για να διευθετήσετε τη δική σας επίσκεψη σε μία από τις επαύλεις που είναι έτοιμες προς κατοίκηση επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 020 020 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα limassolmarina.com