Αρχική Τελευταία Νέα Ιστορία, επιτυχημένη επιχειρηματικότητα και προοπτική από τις εταιρίες του Ομίλου Λανίτη

Ιστορία, επιτυχημένη επιχειρηματικότητα και προοπτική από τις εταιρίες του Ομίλου Λανίτη

Photo 1 5 copy

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το Gala Dinner του ΕΒΕ Λεμεσού στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια ζωής και προσφοράς του στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Λεμεσού. Πέραν των κορυφαίων επιχειρηματιών, μελών του ΕΒΕΛ, και αρκετών επισήμων, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος έθεσε το δείπνο κάτω από την αιγίδα του. Ο Πρόεδρος εξήρε το έργο του Επιμελητηρίου “το οποίο υπήρξε ανέκαθεν υψίστης συμβολής στη δημιουργία προοπτικών ευημερίας και προόδου τόσο στην πόλη της Λεμεσού όσο και στην πατρίδα μας”.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι εταιρείες μέλη του ΕΒΕΛ με συνεχή παρουσία πέραν των 60 χρόνων. Ο Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ ευχαρίστησε και τα υπόλοιπα μέλη των οποίων η παρουσία διασφαλίζει την συνέχεια του Επιμελητηρίου.

Photo 1 5 copy

Τέσσερεις από τις εταιρίες που έλαβαν την τιμητική βράβευση από το ΕΒΕΛ ανήκουν στον Όμιλο Λανίτη. Η Lanitis E.C. Holdings, η Amathus Ltd, η Ν.P. Lanitis και η Lanitis Farm, με πολύχρονη και επιτυχημένη προϊστορία η κάθε μία στον τομέα της, συμπλήρωσαν πέραν των 60 χρόνων παρουσίας στο ΕΒΕΛ. Επιβεβαιώνοντας έτσι έμπρακτα την παρουσία και συνεισφορά του Ομίλου Λανίτη, στις κομβικές φάσεις της οικονομίας και κοινωνίας της Κύπρου. Παράλληλα, δίνουν το στίγμα της προοπτικής των εταιριών αυτών αφού βασίζονται πάνω σε επιτυχημένα και στέρεα ιστορικά θεμέλια.    

Τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιριών αυτών, μέλη της 5ης γενιάς της οικογένειας Λανίτη, δίνοντας με ουσιαστικό τρόπο την προοπτική της συνέχειας της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου Λανίτη.