Αρχική Τελευταία Νέα Ιστορικό εστιατόριο της πόλης μας ετοιμάζεται να κατεβάσει ρολά

Ιστορικό εστιατόριο της πόλης μας ετοιμάζεται να κατεβάσει ρολά

Το Ασιατικό εστιατόριο “Nitayia Chinese & Sushi Restaurant” που λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια στην πόλη μας, με ανακοίνωση του στα Social Media, ενημέρωσε ότι, ετοιμάζεται να κατεβάσει ρόλα.

Το εστιατόριο στο οποίο αναφερόμαστε, βρισκόταν εδώ και 31 χρόνια στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού και μπορεί να θεωρηθεί ως σήμα κατατεθέν για την Λεμεσό, καθώς είναι συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης μας.

Στην ανακοίνωση του το Ασιατικό εστιατόριο αναφέρει ότι, θα εξυπηρετεί πελάτες μέχρι τις 31 Μαρτίου κι ακολουθώς θα κλέισει και θα αποχωρήσει από τον χώρο που βρισκόταν και εξυπηρετούσε τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, με την Διεύθυνση του εστιατορίου να δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει για τα επόμενα σχέδια της το προσεχές διάστημα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την εκλεκτή μας πελατεία ότι μετά από 31 χρόνια το εστιατόριο θα αποχωρήσει από τον χώρο στον οποίο στεγάζεται στο Παλιό Λιμάνι Λμεσού και θα είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε μέχρι την 31η Μαρτίου 2024. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Λεπτομέρειες για την επόμενη μας κίνηση θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σας ευχαριστούμε.