Αρχική Φούρπος Kανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλο αλλά όλοι κρινόμαστε σαν ίσοι...

Kανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλο αλλά όλοι κρινόμαστε σαν ίσοι κύριε Φωτίου, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πέρασε με την αξία του στους ομίλους και η ομ

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα balla.com.cy έκανε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου ο οποίος ανάμεσα σ΄άλλα είπε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να ήταν αυτή που θα έπρεπε να αναδειχθεί σαν η κορυφαία ομάδα της χρονιάς.

Συγκεκριμένα ο κύριος Φωτίου δήλωσε για το θέμα:Για τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία για τις καλύτερες ομάδες του 2013: “Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα μας άξιζε να πάρει το βραβείο, σαν πρωταθλητές. Όμως δεν είναι η ώρα να μιλούμε γι’ αυτά. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να συγχαρώ τον Απόλλωνα και να δεσμευτώ ότι η ομάδα μας θα είναι και του χρόνου εδώ για να διεκδικήσει ή να δεσμευτώ ότι θα κερδίσει το βραβείο της καλύτερης ομάδας”.

Οι δηλώσεις του κύριου Φωτίου δεν μας ξαφνιάζουν, είναι ενδεικτικές ιδιαίτερα της νέας διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, αλλά και διαχρονικές για το Λευκωσιάτικο σωματείο. Αυτό που εμείς θέλουμε να του πούμε είναι ότι κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλο αλλά όλοι κρινόμαστε σαν ίσοι.

Γι΄αυτό θέλουμε να θυμίσουμε στον αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League με πολύ κόπο στον αγωνιστικό χώρο ενώ η ομάδα του κύριου Φωτίου πέρασε στους ομίλους με τεράστια δόση τύχης μέσα από την κληρωτίδα.

Αυτό δεν λέει κάτι για την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας της χρονιάς;

ο φούρπΟς…