Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Kαταγγελία για Ιερέα που ξυλοφόρτωσε και αποπειράθηκε να βιάσει οικιακή βοηθό

Λεμεσός: Kαταγγελία για Ιερέα που ξυλοφόρτωσε και αποπειράθηκε να βιάσει οικιακή βοηθό

Αναστάτωση προκαλεί καταγγελία οικιακής βοηθού που εργαζόταν σε μικρό χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Όπως δήλωσε στη μαρτυρία της ιερέας που διαμένει στο χωριό την ξυλοφόρτωσε και αποπειράθηκε να την βιάσει. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση 
 
Τα γεγονότα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», διαδραματίστηκαν στις 15 του περασμένου Ιουλίου. Η οικιακή βοηθός που εργαζόταν στην οικία του ιερέα για να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα του, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό στον Αστυνομικό σταθμό Μονής. Όπως κατήγγειλε, ο ιερέας την ξυλοφόρτωσε, ενώ προσπάθησε και να την βιάσει και ακολούθως έφυγε από την οικία.
 
Στη συνέχεια η οικιακή βοηθός βγήκε στον κεντρικό δρόμο του χωριού και με ωτοστόπ έφτασε στον Αστυνομικό σταθμό Μονής όπου κατήγγειλε την υπόθεση. Ακολούθως με συνοδεία αστυνομικών επέστρεψε στο χωριό, για να μαζέψει τα προσωπικά της αντικείμενα, όχι όμως τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, τα οποία έχει στην κατοχή του ο ιερέας.
 
Η υπόθεση καταγγέλθηκε από συγχωριανούς στον κοινοτάρχη της Κοινότητας ο οποίος μετέβη ο ίδιος στον αστυνομικό σταθμό και συνομίλησε με την αλλοδαπή κοπέλα η οποία έκλαιγε και ήταν ταραγμένη. Την επόμενη μέρα η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.
 
 
Για περισσότερα δείτε εδώ