Αρχική Τελευταία Νέα Καιρός: Τι μας περιμένει το Σαβ/Κο

Καιρός: Τι μας περιμένει το Σαβ/Κο

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα. Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τη θερµοκρασία να σηµειώνει µικρή άνοδο.

 

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ∆ΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ