Αρχική Τελευταία Νέα Καλούν τον Ν. Νικολαΐδη να αποσύρει προσβλητικά σχόλια και να απολογηθεί στους...

Καλούν τον Ν. Νικολαΐδη να αποσύρει προσβλητικά σχόλια και να απολογηθεί στους προκατόχους του

Nα επανορθώσει την αλαζονική συμπεριφορά του και να αποσύρει τις προκλητικές και προσβλητικές αιχμές του εναντίον των προκατόχων του, καλεί το ΑΚΕΛ τον δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, υποδεικνύοντας ότι στόχος μιας δημοτικής Αρχής και των φορέων της θα πρέπει να είναι η συνεργασία, η ανάπτυξη, η ευημερία και η ποιότητα ζωής των δημοτών.

Αφορμή γι’ αυτή την παρέμβαση έδωσε ο ίδιος ο κ. Νικολαΐδης, όταν στη διάρκεια εγκαινίων, που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Αναγέννησης, βρέθηκε αντιμέτωπος με την απογοήτευση και την οργή επηρεαζόμενων καταστηματαρχών και κατοίκων της περιοχής, με αντικείμενο τα έργα που γίνονται στην κεντρική οδό Μισιαούλη-Καβάζογλου.

Έργα τα οποία, αν και θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί πριν από ένα χρόνο, παρατείνονται συνεχώς, με αποτέλεσμα να οδηγούν καθημερινά στην οικονομική καταστροφή καταστήματα και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Με σχετική ανακοίνωσή της η Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού του ΑΚΕΛ απορρίπτει τις απαράδεκτες δηλώσεις και αναφορές που έκανε ο κ. Νικολαΐδης μετά από αντιδράσεις των καταστηματαρχών της Μισιαούλη και Καβάζογλου, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην εκτέλεση του έργου κρατώντας πανό που έγραφαν «Δήμαρχος Καταστροφής».

Αντί οποιασδήποτε απάντησης προς τους διαμαρτυρόμενους, «αψυχολόγητα και προσβλητικά αφήσατε αιχμές για τους προκατόχους σας για παλιές νοοτροπίες, για αδιαφάνεια και μη χρηστή διοίκηση, την ώρα μάλιστα που τελούσατε εγκαίνια έργου το οποίο διεκδίκησε και δρομολόγησε η προηγούμενη δημοτική Αρχή», αναφέρει η Ε.Ε. του ΑΚΕΛ, υποδεικνύοντας στον κ. Νικολαΐδη ότι «αντί αυτών των απαράδεκτων δηλώσεων, θα έπρεπε να οργανώσετε πρόσθετες συναντήσεις και επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για ενημέρωση και προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων, αποδεικνύοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δίπλα από τους πολίτες και όχι απέναντί τους».

Να θυμίσουμε ότι η αντίδραση του κ. Νικολαΐδη προς τους διαμαρτυρόμενους ήταν ότι «για να κτίσεις, πρέπει να καταστρέψεις» και ρίχνοντας λάσπη στους προκατόχους του, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πράγματι, είμαι ο δήμαρχος της καταστροφής, γιατί ανέλαβα τη δημαρχία για να καταστρέψω παλιές νοοτροπίες, να καταστρέψω κατεστημένα, να καταστρέψω αδιαφάνειες, να καταστρέψω την έλλειψη χρηστής διοίκησης και να κτίσω καινούργια».

Σε ό,τι αφορά, δε, το ίδιο το έργο, της ανάπλασης της Μισιαούλη-Καβάζογλου, το οποίο, όπως διαβεβαίωνε πριν μερικούς μήνες ο κ. Νικολαΐδης, θα ολοκληρώνονταν αυτές τις μέρες, η παράδοσή του πήρε νέα αναβολή για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Τονίζοντας ότι ουδέποτε και κανένας από τους προηγούμενους δημάρχους δεν επέρριψε ευθύνες ή άφησε αιχμές για τους προκατόχους του, το ΑΚΕΛ υποδεικνύει στον δήμαρχο Λεμεσού ότι θα ήταν σκόπιμο «να υπάρξει μια άμεση απόσυρση και επανόρθωση των προσβλητικών σχολίων σας με προσωπική απολογία σας προς τους πρώην δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους».

Πηγή Dialogos.com.cy

Προηγούμενο άρθροΆνοιξε από σήμερα η πύλη εμβολιασμού για έφηβους 16 και 17 ετών
Επόμενο άρθροΛεμεσός – Υπαιθρος: 77χρονος προσπάθησε να καψαλίσει χόρτα και τελικά η φωτιά βγήκε εκτός ελέγχου