Αρχική Τελευταία Νέα Καταδίωξη στην Λεμεσό με ένα συλληφθέντα και ένα που κατάφερε να διαφύγει

Καταδίωξη στην Λεμεσό με ένα συλληφθέντα και ένα που κατάφερε να διαφύγει

Συνελήφθη την Τρίτη, μετά από καταδίωξη οχήματος στη Λεμεσό, 34χρονος καταζητούμενος για υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπής περιουσίας, αξίας, σύμφωνα με την καταγγελία, 3.100 ευρώ. Ο οδηγός του οχήματος, ένας 24χρονος, κατάφερε να διαφύγει πεζός και καταζητείται.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, τον 34χρονο καταζητούμενο αντιλήφθηκε, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, εκτός υπηρεσίας μέλος του ΟΠΕ Λεμεσού, να είναι συνοδηγός σε αυτοκίνητο, που είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο και το οποίο οδηγείτο στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών από τον 24χρονο, επίσης γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία.

Στην περιοχή μετέβηκαν περίπολα του ΟΠΕ Λεμεσού, τα οποία επιχείρησαν να ανακόψουν το όχημα, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και αφού κτύπησε σε αστυνομικό όχημα, συνέχισε την πορεία του. Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος, το οποίο τελικά ακινητοποιήθηκε σε χωμάτινο ανάχωμα.

Οι δυο επιβαίνοντες εξήλθαν το οχήματος και άρχισαν να τρέχουν, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας τους καταδίωξαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 34χρονο καταζητούμενο. Ο 24χρονος κατάφερε να διαφύγει και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του.

Από έρευνα εντός του οχήματος εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως εργαλεία και χαλκοσωλήνες, για τα οποία ο 34χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Μετά σχετικές εξετάσεις, εντοπίστηκαν και δυο οχήματα που είχαν καταγγελθεί πρόσφατα στην Αστυνομία, ότι είχαν

Εναντίον του διερευνώνται δυο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και τέσσερις υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν πρόσφατα στη Λεμεσό.