Αρχική Τελευταία Νέα Καταιγίδες και χιόνι στο Τρόοδος το σκηνικό σήμερα

Καταιγίδες και χιόνι στο Τρόοδος το σκηνικό σήμερα

H χαμηλή πίεση που  επηρεάζει την περιοχή θα έχει αντίκτυπο και στις επόμενες ημέρες αφού σήμερα μέχρι και το Σάββατο θα συνεχιστούν οι ευεργετικές βροχές. Ωστόσο, το σκηνικό τουλάχιστον σήμερα Πέμπτη 04 Ιανουαρίου θα συνοδεύεται από καταιγίδες τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία σήμερα θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στις καταιγίδες τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα.. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενώ την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ