Αρχική Τελευταία Νέα Κατασχέθηκαν 6 μοτοσικλέτες και 3 οχήματα κατά τη διάρκεια ελέγχων στη Λεμεσό

Κατασχέθηκαν 6 μοτοσικλέτες και 3 οχήματα κατά τη διάρκεια ελέγχων στη Λεμεσό

Συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων πραγματοποίησαν το βράδυ που πέρασε μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των δράσεων για αντιμετώπιση των παραβάσεων τροχαίας, τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και την πάταξη της οχληρίας που προκαλείται από οχήματα με παράνομες μηχανικές μετατροπές. Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν συνολικά 94 παραβάσεις τροχαίας, ενώ για σκοπούς εξετάσεων, κατακρατήθηκαν εννέα (9) οχήματα, από τα οποία έξι (6) μοτοσικλέτες και τρία (3) αυτοκίνητα.

Από τους ελέγχους και καταγγελίες ξεχωρίζουν οι 38 καταγγελίες προσώπων που εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης, οι καταγγελίες πέντε προσώπων που εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα χωρίς να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης, και οι καταγγελίες εννέα προσώπων που εντοπίστηκαν να οδηγούν χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλισης. Τρία πρόσωπα καταγγέλθηκαν αφού εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα για τα οποία δεν υπήρχε σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας – ΜΟΤ.

Άλλες 17 καταγγελίες έγιναν για παραβάσεις του ορίου ταχύτητας, ενώ έγιναν και οκτώ (8) καταγγελίες για παραβάσεις σημάτων τροχαίας και φωτεινού σηματοδότη τροχαίας (κόκκινων φώτων τροχαίας). Για διάφορες άλλες παραβάσεις τροχαίας, έγιναν άλλες 14 καταγγελίες.

Η Αστυνομία Κύπρου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της οδικής ασφάλειας, με στόχο τη μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, των τραυματισμών, της απώλειας ζωών στο οδικό δίκτυο και της αύξησης της ασφάλειας κατά τις διακινήσεις των πολιτών στους δρόμους. Οι τροχονομικοί έλεγχοι για καταστολή των παραβάσεων τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά από την Αστυνομία.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΕξαφάνιση Κω: Τα στοιχεία που ενισχύουν το σενάριο του εγκλήματος
Επόμενο άρθροΕξελίξεις με τη δολοφονία του 35χρονου Κύπριου στη Βρετανία- Νέες συλλήψεις