Αρχική Τελευταία Νέα Καταζητείται Ε/κ που απειλούσε με κυνηγετικό όπλο

Καταζητείται Ε/κ που απειλούσε με κυνηγετικό όπλο

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου κατηγορίας Γ’ διερευνά η Αστυνομία Πάφου που σχετίζεται με τα επεισόδια της Έμπας το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, την Παρασκευή καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου ότι πρόσωπο συριακής καταγωγής και άλλοι ομοεθνείς του, δέχτηκαν επίθεση στην Έμπα κατά την διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν από Ελληνοκύπριους.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, μετά από παρατήρηση που έγινε σε έναν ομοεθνή του για να μετακινήσει το όχημα του, μετέβησαν και άλλα πρόσωπα συριακής καταγωγής τα οποία στη συνέχεια ήρθαν σε συμπλοκή με Ελληνοκύπριους.

Ακολούθως λήφθηκε πληροφορία από ένα πρόσωπο ότι ένα άλλο πρόσωπο κατά την διάρκεια των επεισοδίων, κρατούσε ένα κυνηγετικό όπλο στο χέρι και απειλούσε με αυτό διάφορα πρόσωπα.

Εξασφαλίστηκε πληροφορία, ότι ο συγκεκριμένος που κρατούσε το κυνηγετικό είναι Ελληνοκύπριος και εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Πάφου, αναζητήθηκε δεν έχει εντοπιστεί και καταζητείται. Τις κινήσεις του συγκεκριμένου προσώπου που καταζητείται κατέγραψε και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση συμπλοκής έξω από υποστατικό στην Πάφο, το βράδυ της 15ης Απριλίου 2022, η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 31 και 23 ετών που τελούν υπό 3ήμερη κράτηση.