Αρχική Τελευταία Νέα Καταζητούμενα πρόσωπα για υποθέσεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Καταζητούμενα πρόσωπα για υποθέσεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των STOJADIN BOSEOVSKI 46 ετών από την ΠΓΔΜ και DAVORIN BRATISLAV 39 ετών από τη Σερβία, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τον Αύγουστο 2021 στην Αγία Νάπα και Πρωταρά. Οι πιο πάνω φέρονται να εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Σημ: Οι φωτογραφίες των καταζητούμενων προσώπων μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή τους, δυνατόν να αντιβαίνει σε πρόνοιες της Νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων και στους κανόνες της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας περί Σεβασμού της Ιδιωτικής Ζωής και των Προσωπικών Δεδομένων. 
28216_P_800_800.jpg
28217_P_800_800.jpg
Προηγούμενο άρθροΛεμεσός: Οδηγός λεωφορείου δεν επέτρεψε σε 12χρονη μαθήτρια να μπει στο λεωφορείο επειδή δεν είχε… 70 σεντ
Επόμενο άρθροΜετανιωμένος ο 18χρονος στρατιώτης που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Λεμεσό