Αρχική Πρόταση Κάτι καινούργιο… από κάτι παλιό ετοιμάζεται στην καρδιά της Λεμεσού! (Φωτογραφίες)

Κάτι καινούργιο… από κάτι παλιό ετοιμάζεται στην καρδιά της Λεμεσού! (Φωτογραφίες)

Ο λόγος για τον ανανεωμένο εμπορικό χώρο του Παντοπωλείου της Λεμεσού!

Ο φακός του LemesosBlog τρύπωσε μέσα στο υπο ανακαίνιση Παντοπωλείο, όπου οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Το Limassol Agora στοχεύει να γίνει το next big thing στην καρδιά της Λεμεσού όπου οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαύσουν τα ψώνια τους, την ψυχαγωγία τους και το φαγητό τους σε πάνω από 25 spots εντός της Δημοτικής Αγοράς.

Στον ανανεωμένο χώρο θα υπάρχει μεγάλη επιλογή από χώρους φαγητού από όλον τον κόσμο και εξεζητημένες λιχουδιές αλλά ταυτόχρονα θα λαμβάνουν χώρο events διαφόρων ειδών, καθιστώντας το Limassol Agora κεντρικό σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

LimassolAgora 5

Στόχος των διαχειριστών του project είναι η Αγορά της Λεμεσού να μην έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλες αντίστοιχες αγορές ευρωπαικών πόλεων. 

«Ένα πρωτοποριακό έργο γίνεται πραγματικότητα, με όραμα μας η ιστορική Δημοτική Αγορά της Λεμεσού να συνεχίσει την εμπορική, κοινωνική και ψυχαγωγική προσφορά της στη πόλη μας, όπως αγαπήθηκε την τότε εποχή. Θα δημιουργηθεί ένα “πάντρεμα” της παλιάς και νέας γενεάς» ανέφερε η Marketing Executive του έργου κα. Joanna Kyriacou.  

LimassolAgora8

«Είμαστε πολύ περήφανοι για το νέο έργο που αναλάβαμε, αφού η νέα πρωτοποριακή Αγορά θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στου επισκέπτες, με στοχο την προσελκύση τόσο των Κύπριων πολιτών αλλά και τουριστών που επισκέπτονται το νησί μας» συμπλήρωσε.

LimassolAgora 6

 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, οι εργασίες ανακαίνισης προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και αυτό απλά μας κάνει να αγωνιούμε περισσότερο!

Πρέπει να είναι όλα έτοιμα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 που το Limassol Agora θα ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά στο κοινό της Λεμεσού αλλά και όλης της Κύπρου!

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου www.limassolagora.com αλλά και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα του Limassol Agora:  Facebook , Twitter , Instagram

LimassolAgora 7