Αρχική Τελευταία Νέα Κι αύριο σε… ρυθμούς χαλαζόπτωσης-Πότε αλλάζει το σκηνικό

Κι αύριο σε… ρυθμούς χαλαζόπτωσης-Πότε αλλάζει το σκηνικό

Κι αύριο προβλέπεται να συνεχιστεί το βροχερό σκηνικό από το μεσημέρι και μετά σε περιοχές της Λευκωσίας αλλά και στην επαρχία Αμμοχώστου-Λάρνακας. Αυτό αναφέρει το Weather Forecast Cyprus – Tasos Ierodiakonou ενώ σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Σταδιακά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός σήμερα

Το απόγευµα αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά στο νότια ή σε καταιγίδα µέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Απόψε, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, ενώ µεµονωµένη καταιγίδα θα σηµειωθεί στην χερσόνησο της Καρπασίας. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντοµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Πηγή: Offsite