Αρχική Τελευταία Νέα Κίτρινη προειδοποίηση – Καμίνι η χώρα

Κίτρινη προειδοποίηση – Καμίνι η χώρα

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία ,λόγω των υψηλών θερμοκρασιών εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση με ισχύ από σήμερα το μεσημέρι έως τις 17:00 το απόγευμα.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά, στα παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος και αρκετά θερμός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά ενώ τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στα παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος και αρκετά θερμός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά ενώ τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στα παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος και αρκετά θερμός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά ενώ τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στα παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Προηγούμενο άρθροΛεμεσός: 24χρονος παρουσίασε πλαστά έγγραφα για σκοπό έκδοσης άδειας οδήγησης
Επόμενο άρθροEγκαίνια της Α’ Φάσης Ανακατασκευής της Λεωφ. Μακαρίου Γ’ στον Ύψωνα