Αρχική Τελευταία Νέα Κλείνουν και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έργων

Κλείνουν και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω έργων

Εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το Ζύγι, από τις 7.00 το βράδυ της Πέμπτης, 3 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 6.00 το πρωί αύριο Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2019. 
 
Οι εργασίες θα διεξάγονται στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου μήκους 3 χιλιομέτρων, για συντήρηση του οδοστρώματος από το Τμήμα Δημοσίων Έργων. 
 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κατεύθυνση. 
 
Περαιτέρω, οι δύο είσοδοι στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο Ζυγίου, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού και τον κόμβο Ακτής του Κυβερνήτη. 
 
Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή διεξαγωγής των οδικών έργων. 
 
Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Προηγούμενο άρθροΗ Logicom άνοιξε νέες θέσεις και προσλαμβάνει!
Επόμενο άρθροΚαι μετά την τραγωδία η ΑΗΚ… άλλαξε τη λάμπα στην Αγία Φύλα!