Αρχική Τελευταία Νέα Κλείνουν σημεία στους αυτοκινητόδρομους σε Λεμεσό και Λάρνακα

Κλείνουν σημεία στους αυτοκινητόδρομους σε Λεμεσό και Λάρνακα

Θα ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί

Για εργασίες που θα εκτελεστούν το προσεχές διάστημα σε διάφορα σημεία του αυτοκινητόδρομου ενημερώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων. 

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα αναφέρει συγκεκριμένα ότι το Σάββατο μεταξύ των ωρών 06:00 – 16:00, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής άχρηστων αντικειμένων από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500 μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, αναφέρεται.

Επίσης μεταξύ 26 Ιουνίου και 25 Ιουλίου, τις καθημερινές μόνο, μεταξύ των ωρών 09:00 – 16:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο τμήμα Ερήμη – Πέτρα του Ρωμιού, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος θάμνων και συλλογής αποβλήτων εντός της κεντρικής νησίδας, από ιδιώτη εργολάβο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος 1000 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, από την επόμενη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή 1η Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, σε τμήματα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Καλαβασού μέχρι την έξοδο προς Μαρί, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στα πιο πάνω τμήματα θα κλείνει η μια λωρίδα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ζητά συγγνώμη «για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας, καταλήγει το δελτίο Τύπου».

Πηγή: ΚΥΠΕ