Αρχική Τελευταία Νέα Κλείνουν τμήματα δρόμου το βράδυ στη Λεμεσό

Κλείνουν τμήματα δρόμου το βράδυ στη Λεμεσό

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στους αυτοκινητοδρόμους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού θα διεξάγονται από τις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί αύριο Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, στο τμήμα μεταξύ του κυκλικού κόμβου Νέου Λιμανιού και του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας. Οι εργασίες θα διεξάγονται για αντικατάσταση υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ του κυκλικού κόμβου Νέου Λιμανιού και του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα είναι κλειστό και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω των πλαγιόδρομων κάτω από τη γέφυρα, οι οποίοι συνδέουν τους κυκλικούς κόμβους Νέου Λιμανιού, Πολεμιδιών, και Αγίας Φύλας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.