Αρχική Τελευταία Νέα Κλειστή για εργασίες συντήρησης η σήραγγα με κατεύθυνση προς Λεμεσό

Κλειστή για εργασίες συντήρησης η σήραγγα με κατεύθυνση προς Λεμεσό

Σε εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου προχωρεί του Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού από τα μέσα Νοεμβρίου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το αρμόδιο Τμήμα Δημοσίων του Υπουργείου Μεταφορών ανακοινώνει ότι την περίοδο 16 Νοέμβριου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου του 2020 και μεταξύ των ωρών 08:00 – 19:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Επίσης, από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα θα εκτελούνται εργασίες στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Πάφο, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Όπως σημειώνεται κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων εκφράζει τις απολογίες του για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.