Αρχική Εκδηλώσεις «Ξεκίνα Χτες»: Ένα βιβλίο γεμάτο έμπνευση και συμβουλές παρουσιάζεται στη Λεμεσό

«Ξεκίνα Χτες»: Ένα βιβλίο γεμάτο έμπνευση και συμβουλές παρουσιάζεται στη Λεμεσό

«Ξεκίνα Χτες»… Όλοι την έχουμε κάνει αυτή τη σκέψη. Δεν χρειάζεται, όμως, να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου που δεν το έκανες. Αντί γι’ αυτό, σκέψου: «Πού θα είμαι αύριο αν ξεκινήσω σήμερα;»

Μπορεί μια αγκαλιά να σώσει μια ζωή;

Μπορεί ένας σπόρος που φυτεύουμε σήμερα να γίνει μάθημα ζωής για τις επόμενες γενιές;

Γεμάτο έμπνευση και εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές που μιλάνε στο μυαλό, μα κυρίως στην καρδιά, το βιβλίο «Ξεκίνα Χτες» σε προτρέπει να βρεις τη μαγεία που βρίσκεται δίπλα σου, κάθε στιγμή.

Η παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Σάββα Τρίχα από τις εκδόσεις Keybooks, θα γίνει την Τετάρτη 25 Μαϊου στις 6 και 30 το απόγευμα στο Λανίτειο Θέατρο Λεμεσού. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού Ντίνος Έλληνας και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Νίκος Καρτακούλλης. Την παρουσίαση θα συντονίζει ο Δημοσιογράφος Ανδρέας Δημητρόπουλος.

Ο συγγραφέας

Ο Δρ. Σάββας Τρίχας είναι συγγραφέας και διεθνής ομιλητής. Είναι κάτοχος διδακτορικού στην αποκωδικοποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και συγγραφέας του βιβλίου Η Δύναμη της επικοινωνίας. Επιπρόσθετα, έχει συνεργαστεί με διάφορα πανεπιστήμια και οργανισμούς, όπως το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ο διεθνής οργανισμός TED, το Million Dollar Round Table (MDRT), η Εθνική Ακαδημία Αποφοίτων FBI Αστυνομίας Κύπρου, και έχει κάνει δημοσιεύσεις σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά. Έχει δώσει πολλές διαλέξεις και δημόσιες ομιλίες και έχει διοργανώσει εξειδικευμένα εργαστήρια επικοινωνίας σε Κύπρο, Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, παρουσιάστηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής σε μεγάλες σκηνές ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, όπως το Θέατρο Judy Bayley στο Λας Βέγκας και το Θέατρο de L’ Octogone, Pully στη Λωζάνη.

Προηγούμενο άρθροΕργασίες συντήρησης οδοστρώματος στην οδό Πάφου, στη Λεμεσό
Επόμενο άρθροΣτην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ενημερώνεται για την κατάσταση της Ζ. Αιμιλιανίδου