Αρχική Τελευταία Νέα Κύπρος: Παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα με ναρκωτικά

Κύπρος: Παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα με ναρκωτικά

Στην σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 19 και 30 ετών, προέβησαν το βράδυ της Δευτέρας μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β, δηλαδή κοκαΐνης και κάνναβης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου, στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, 19χρονος, μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου για να παρουσιαστεί και να υπογράψει σύμφωνα με οδηγίες του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου σε άλλη υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον του.

Κατά την παρουσία του στον Σταθμό «εγέρθηκαν εύλογες υποψίες εναντίον του και σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε εντοπίστηκε στην κατοχή του ένας πλαστικός μύλος αλέσεως που περιείχε ποσότητα κάνναβης 0,2703 γραμμάρια και συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα».

Ακολούθως «διαπιστώθηκε ότι τον 19χρονο μετέφερε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου 30χρονος από την Δερύνεια ο οποίος τον ανέμενε στο όχημα του στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου. Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε και στον 30χρονο εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης 0,5 γραμμαρίων και ποσότητα κοκαΐνης επίσης 0,5 γραμμαρίων και συνελήφθηκε και αυτός για αυτόφωρο αδίκημα».

Οι συλληφθέντες παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών και ανακρινόμενοι παραδέχθηκαν την κατοχή και χρήση των ελεγχόμενων φαρμάκων που εντοπίστηκαν. Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.